Hvordan til at slukke brande, lille elektrisk varmelegeme

July 20

Når priserne på brændsel til opvarmning stige, kigger forbrugere efter alternative måder at opvarme deres hjem uden bekostning. Små elektriske varmeapparater bruges ganske ofte. De er billige at købe, nem at betjene og de kan hjælpe varme individuelle værelser i sommerhuse. Desværre, elektriske varmeovne kan forårsage brand, hvis de ikke anvendes korrekt. Læs videre for at finde ud af, hvordan at slukke brande, lille elektrisk varmeapparat.

Instruktioner

•Tag el-radiator hvis du kan gøre det sikkert. Ellers, flip-off afbryder i kontrolpanelet, som leverer el til el-radiator. Skære magt vil bidrage til at mindske ilden ved at stoppe gnister. Det vil også fjerne chance for dig eller nogen anden at få stød.

•Tell en anden person i husstanden til at ringe til det lokale brandvæsen mens du arbejde for at sætte ilden små el-radiator. Instituttet skal anmeldes, så de kan komme og kontrollere situationen, og sørg for, at branden er helt slukket. Hvis du er alene, ringe brandvæsnet dig selv.

•Spray brand med et klasse C eller en ABC brandslukker til at sætte ud af flammerne. Begge disse ildslukkere er designet til at sætte elektriske brande. Fjerne stiften på ildslukker. Sigte hoved i bunden af ilden og træk håndtaget for at frigøre sit indhold. Flytte brandslukker fra side til side at sætte en lille elektrisk varmeapparat brand.

•Grab brand tæppe og læg den over den lille el-radiator. Hold toppen af tæppet og wrap dine hænder inde i det for at beskytte dem fra flammerne. Tæppe vil hjælpe med at kvæle ilden ved at afskære ilt. Brand tæpper er specielt designet ikke at brænde. Du kan også bruge en brand tæppe til at ombrydes omkring en person, der er i brand.

•Throw bagepulver på den lille elektrisk varmeapparat brand tæppe tilgængelige eller brand, hvis der er ingen ildslukker. Soda vil hjælpe med at kvæle flammerne. Du skal sætte sodavand direkte på flammerne, og i vildthåndteringsvirksomheden håndfulde for at være effektiv.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du bruge brandslukker er designet til at blive brugt på en elektrisk brand.
  • Aldrig, aldrig sætte vand på en elektrisk brand.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com