Hvordan til at smøre lejerne på Maytag tørretumbler

December 18

Hvordan til at smøre lejerne på Maytag tørretumbler

Hvis du hører en pibende eller hvinende støj, der kommer fra din tørretumbler Maytag, når du kører en belastning af vasketøj gennem det, er chancerne lejer i tromlen skal smøres. Uden den rigtige smøring, lejer i tromlen gnide mod metal, oprettelse af en forfærdelig larm og eventuelt beskadige tørretumbleren. Smøring disse lejer skal genoprette den normale støjsvag drift du er kommet til at forvente fra din Maytag tørretumbler.

Instruktioner

•Træk Maytag tørretumbler så langt væk fra væggen som du kan, og tag det ud af stikkontakten. Forsøg aldrig at gøre eventuelle reparationer eller vedligeholdelse, mens tørretumbleren stadig er tilsluttet stikkontakten.

•Tag skruer i bunden af tørretumbleren, så trækker den forreste panel fra apparatet. Finde klip på toppen af tørretumbleren, der holder resten af frontpanelet i sted og unclip dem. Slip en spartel eller flad-head skruetrækker mellem klippene og panelet, hvis de ikke frigøre på egen hånd.

•Locate tørretumbler tromlen, og kig på den højre side til at finde motoren. Køre din hånd langs bæltet kører motoren, indtil du føler en lille hjul. Smør lejer på toppen og bunden af hjulet akslen med 30-vægt olie. Tørre væk eventuelle overskydende olie med en ren klud.

•Drej hjulet, og lyt til knirker. Anvende et par dråber af olie til akslen inde i tromlen, hvis du stadig kan høre en støj. Brug en ren klud til at fange og tørre op alle overskydende olie, der drypper fra akslen.

•Skub Maytag tørretumbler tilbage på klippene til at engagere dem, og derefter skrue de nederste skruer frontpanel tilbage til sikre panelet. Reconnect tørretumbleren, og køre en belastning af vasketøj gennem for at sikre at det kører korrekt og uden overskydende støj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com