Hvordan til at spire en Ficus Religiosa

June 24

Hvordan til at spire en Ficus Religiosa

Kendt som Bhodi træ, eller den hellige figen, er Ficus religiosa træer ofte dyrket som prydplanter. Ficus religiosa er en slags banyan træ indfødte til Indien, Kina og Sydøstasien. Ficus religiosa træer er helligt for buddhister, som Buddha siges at have opnået oplysningstiden mens du sidder under et. Træerne har overdimensionerede, sammenflettet rodsystemer, der er delvist synlige over jorden. Disse markante træer er vokset som potteplanter bonsai miniaturer eller rejst til fuld udendørs størrelse i varmt klima områder som Florida. Træerne kan købes på planter eller træer eller vokset fra frø. Ficus frø kræver opmærksom perioden spiring.

Instruktioner

•Tag stor omhu i at vælge frugtbare Ficus religiosa frø. Køb kun friske frø, som Ficus religiosa fig nødder har en kort levedygtighed holdbarhed. Bestille frø på forhånd for at få dem inden for et par måneder efter høst. Efter seks måneder begynder spiring satser at falde. Indsamle modne figner, hvis du har adgang til moden, frugtbare Ficus religiosa træer.

•Squash fignerne og klemme frø ud af massen af papirmasse. Gnid frø i et håndklæde til at fjerne papirmasse rester. Sættetid frøene i 24 timer i en spand med vand for at fjerne spiring-hæmmende kemikalier fra frugten. Kassere de frø, der flyder til toppen, da de ikke er levedygtige. Spredes frøene på en skærm til at lufttørre. Fremskynde spiringen af vertikalskæreren tages i brug frø frakke. Brug en metal fil eller grove sandpapir til at oprette en tynd plet i hårde frø shell for den nye rod spids.

•Forbered en spiring jord og mellemstore blanding. Start ved at kombinere lige store mængder af sand og pottemuld. Brug sort snavs pottemuld og enhver form for finkornet kvartssand. Spille sand virker fint. Varm jord blanding til 200 grader F, hvis det ikke har været steriliseret. Bland to dele finkornet vermiculit med en del perlite. Tilføje to dele af vermiculite-perlit-mix til en del jord. Blend dyrkningsmediet grundigt.

•Fyld 3 - eller 4-tommer høj, 2-tommer-dækkende plastic Potter med dyrkningsmediet. Brug bunden af en af puljerne til at tamp jorden, så det er om 1 tomme nedenfor toppen af puljen. Placer potterne i en bakke med ingen drænhuller. Fyld bakken med vand til bunden-vand potterne. Hæld vandet ud af bakken, engang snavs mix er gennemblødt men ikke vandlidende.

•Sæt fire Ficus religiosa frø oven på jorden. Let drys sand over dem, men ikke dække frøene. Sætte en gennemsigtig plastik låg over bakken. Placer skuffen i stærkt lys, men holde det ude af direkte sollys. Holde temperaturen på 77 grader F. Tage låg ud dagligt at tillade ilt at nå frøene. Brug en sprayflaske til at tåge potterne, hvis de begynder at tørre ud. Holde snavs fugtig for 15 til 90 dage indtil du ser udplantningsplanterne vises.

Tips & advarsler

  • Ofte kontrollere frø for skimmel.
  • Aldrig købe Ficus religiosa frø over et år gammel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com