Hvordan til at spire græsfrø

May 17

De bedste tidspunkter af året til frø din plæne er i foråret og falde. Foråret såning efter nogen fare for frost, men godt før varmere vejr sætter ind. Hvis du frø i efteråret, gøre det når temperaturerne begynder at køle, men før der er en fare for frost eller sne. Når du frø din græsplæne, vil du hjælpe din frø germinate. At sikre betingelserne er rigtige for spiring vil øge dine chancer for at have en sund, langvarig græsplæne.

Instruktioner

Hvordan til at spire græsfrø

•Rake den nye frø i jorden. Brug ikke en masse kraft eller rive op af jorden. Snarere, nestle frø i det øverste jordlag.

•Sæt et tyndt lag af muld over området seedet. Barkflis bør være en fine, porøse materialer som halm at sikre frøene udsættes for sollys, og vand kan nå dem. Du kan bruge styre gødning, men gælder det i et tyndt lag at undgå kvælende frø.

•Kapacitet nyligt seedede området med en lys spray. Efter spredning frø, bruge sprøjten på din slange til at drysse græsplæne med vand. Spray skal bare lægge en dæmper på overfladen af seedede området.

•Hold trafik til et minimum på den nyligt seedede græsplæne til at undgå komprimering af jord eller løs frø. Græsfrø vil spire to til tre uger efter plantning.

•Hold jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Fortsætte med at sprøjte området let med vand hver dag, helst i morgen, for 10-15 minutter. Frøene skal fugt til at spire. For meget vand, selv om, og frøene vil rådne. For lidt vand og frø vil tørre ud.

•Apparatet må ikke sprøjte herbicider eller ukrudt mordere på området seedede. Skal du se ukrudt, fjerne dem med en silde værktøj.

•Kontrollér jord dagligt til at sikre, at du er ikke over vanding eller under-vanding. Husk, at jorden skal være fugtig, men ikke gennemblødt. Også kontrollere for spiring græs. Græsset vil kun spire, hvis frø er spiret. Hvis du ser patches, hvor der ingen spirer, mens andre områder har spirede, reseed disse patches, men kun hvis nætterne er er cool, men ikke koldt, og dagene varmt, men ikke varm.

•Maintain din græsplæne som du normalt ville når din græs er 2 til 3 inches høj. Holde din plæneklipper vingerne højt oppe, selv; Du skal blot klippe spidserne af den nye græs at tilskynde solid vækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com