Hvordan til at spire Grøn bønne frø i vand

August 8

Grøn bønne frø er berygtet for deres lave spiring satser. Fordi de er vanskeligere at spire i jorden end andre frø, de ofte rådne eller skimmel før de begynder at producere planter. Spirende frø i vand vil bidrage til at nedbryde den tyk ydre belægning. Efter de har været succesfuldt spiret, kan du transplantation dem til jorden.

Instruktioner

•Fyld i bunden af en ren mason eller konservering krukke med nok frø til lige dækker bunden.

•Begin chitting, eller iblødsætning frø ved at tilføje nok varmt vand til at dække frøene af en tomme. Læg låg på krukken og sætte det i en varm, mørke sted at simulere at være underground. Lad frøene i krukken for 24 timer.

•Udtøm din krukke og hæld din frø ud i et stykke køkkenrulle. Fold et stykke køkkenrulle, så frøene er i centrum, men helt dækket af håndklæde på alle sider, svarende til en konvolut. Wrap det igen i et andet stykke køkkenrulle for at sikre dine frø plejer at komme og du papir håndklæde pakke ikke vil åbne.

•Sæt din papir håndklæde af frø i krukken. Tilføj lige nok vand til at få et stykke køkkenrulle våd. Tip krukken Lad eventuelle overskydende vand dræne. Du håndklæde at være fugtig, men uden nogen stillestående vand i krukken.

•Sæt krukke i et varm sted, gerne på toppen af dit køleskab. Kontrollere det i fem dage. Hvis dine frø ikke har spiret, kontrollere dem i endnu fem dage. Når du ser spirer danner, dine frø har spiret og kan transplanteres til sætteplante kopper eller din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com