Hvordan til at spire Grøn bønne frø

December 4

Sprede frø er den måde som planter reproducere. Frø kan være spredes af vinden, ved at stikke til skind af dyr eller ved at skjule inde i frugten som dyrene spiser. Grøntsagsfrø, herunder grønne bønner, er spredt af sidstnævnte metode. Grønne bønner fra én sæson tørre ud og de små frø indeni er derefter klar til at blive spredt og vokse ind i nye anlæg næste sæson. Når plantet, skal disse tørre Grøn bønne frø spirer før fremspiring fra jorden.

Instruktioner

•Undersøg Grøn bønne frø og kassér nogen der vises beskadiget. Det yderste lag af frø er kendt som frø frakke. Dens funktion er at beskytte kimen eller embryoner, inde i grønne. Hvis det er beskadiget, der er en chance for indvendigt embryo er beskadiget og frø vil være i stand til at spire og vokse ind i en grøn bønne plante.

•Våd en køkkenrulle eller en lille beholder med jord (hvor det er du vil spire Grøn bønne frø). Frø yderpels skal blødgøres i orden for indre embryonet til at blive aktive og vokse.

•Sæt Grøn bønne frø på den våde køkkenrulle eller i den fugtige jord. Holde håndklæde eller jorden fugtig mens frøene begynder at spire, som bør tage en uge eller deromkring. Når spiring begynder, bør du se en lille bønne spire kommer ud af frøene. Frø frakke vil opdele, og spire vil fortsat vokse udad og i sidste ende blive en del af anlægget rod, hvis plantet i jorden.

Tips & advarsler

  • Grøn bønne frø kan opbevares i tre til fire år under kølige, tørre betingelser. Hvis du har Grøn bønne frø, der har eksisteret i et stykke tid, gøre en spiring test på 10 eller deromkring af frø ved at følge ovenstående trin. Hvis mindre end halvdelen frøene spire, ikke brug dem i din have.
  • Grønne bønner frø behøver ikke at være spiret før plantning i en have. For at plante grønne bønner, placere frøene i jorden (det ikke betyder noget hvilken side vender opad) omkring en tomme dyb og én til to inches fra hinanden. Når frøene spire og begynder at vokse over jorden, trække nogle af planter (en proces kendt som udtynding) indtil er alle planter omkring fire inches fra hinanden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com