Hvordan til at sprede snavs for en Pad

April 23

Hvordan til at sprede snavs for en Pad

Sprede snavs for et betonunderlag underlag kræver, at du skal passe på, at snavs er afgjort på plads og ikke flytte nemt. Du skal også sikre, at snavs er som niveau som du kan muligvis gøre det, yderligere komplicerer processen. Dette kan gøres ved hjælp af almindelige haveredskaber, men du bliver nødt til at leje en jord komprimator for at indstillet korrekt snavs som forberedelse til sand og grus, der skal anvendes før om beton for puden.

Instruktioner

•Skim toppen af jorden med kul skovl og sprede skummet snavs ind i de lave steder. Kul skovlen har en flad klinge på det, og så bliver mere nemt oprette en flad overflade end du kan få med en spade skovl. Hvis du spreder sig yderligere snavs på toppen af basen, dumpe det på tværs af hele bunden.

•Rake overfladen af snavs til yderligere glatte det ud, samt om spredt ud yderligere snavs du har dumpet på bunden. Endelig, bruge indramning niveau til at sikre, at basen er niveau i alle retninger.

•Pack snavs ved hjælp af jord komprimator over det hele område af bunden. Jord komprimatorer er benzin-drevne værktøjer, at hopper op og ned på jordoverfladen, således at bunden pakker snavs ned. Du aktivere komprimator ved at presse på aftrækkeren på håndtaget af værktøjet, og derefter lede hvor det går.

•Hold indramning niveau på overfladen af snavs at fastslå, at snavs er korrekt niveau. Hvis du har yderligere pakke overfladen, gøre det med jord komprimator. Når dette er fuldført, er basen klar til sand og grus substrater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com