Hvordan til at sprede våde kompost

March 13

Om overdreven kompost fugt kommer mangel på ordentlig kompost vedligeholdelse eller for meget nedbør, gør våde kompost normalt selv kendt til din næse først. Dårlig lugt, der typisk følger med alt for våde kompost kommer fra mangel på ilt i din kompostbunke. Vandet i bunke drukner ud af ilt-elskende bakterier og opmuntrer aktivitet fra oxygen-hade anaerobe bakterier, som producerer lugter når de nedbrydes kompost affald. Kan du fortælle din kompost er for vådt, hvis du er i stand til at klemme mere end én eller to dråber af væske fra en håndfuld af komprimeret kompost, siger Cathy Cromell, forfatter til "Kompostering for Dummies." Udtørring kompost er afgørende for at stoppe de dårlige lugt og få din kompostering affald tilbage på sporet.

Instruktioner

•SCOOP våd kompost fra toppen af din kompostbunke med en haven rake eller husdyrgødning fork. Spredes kompost på jorden i et 1-mund-tykke lag i direkte sollys. Efterlad affald til at sidde i solen i flere timer for at minimere overdreven fugt og fremme tørring.

•Sprinkle en 2-tommer lag af kulstof-rige affald på tværs af toppen af den våde kompost. Undgå at bruge pulverformige - eller fint-tekstureret carbon affald, såsom savsmuld, der opsuger fugt, men generelt undlader at fremme tilstrækkelig ilt flow; i stedet vælge løst struktureret bidder af kulstof affald, såsom strimlet avis, iturevne stykker pap, døde blade eller strimlet majskolber.

•Mix og blend den nyligt tilføjede kulstof-baseret materiale med den klamme kompost affald for at hjælpe opsuge eventuel tilbageværende fugt. Afhente en håndfuld af affaldet og gennemgå dine fingre til at kontrollere sin fugt niveauer; som hovedregel bør det føle sig så våd som en vredet ud svamp. Hvis det er nødvendigt, blend ekstra kulstof-rige affald for at bringe kompost materialer tilbage til korrekt fugtniveau. Gaffel kompost affald tilbage til sin oprindelige bunke eller bin.

•Dæk bunke af kompost affald med en plastik presenning til at holde nedbør fra drenching affaldet og gøre den våd igen. Placer en stor sten på hver enkelt presenning hjørne til at holde tarp i sted. Fjerne presenningen og bland kompostering affaldet med en husdyrgødning fork når ugentlig at fremme øget mikrobielle aktivitet fra aerobe mikroorganismer; Dette bør fjerne alle resterende lugt og hjælpe med at holde kompost affald på korrekt fugtniveau.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com