Hvordan til at stille en varmepumpe

April 5

Støjen fra en varmepumpe kondensatoren enhed kan forstyrre enhver udendørs funktion. Hvis enheden er uden for et soveværelsesvindue, kan det forstyrre din søvn, som enheden tændes og slukkes hele natten. På byens mange, kan overdreven støj selv genere dine naboer. Ældre varmepumper har tendens til at skabe mere støj end de nyere versioner, som er specielt designet til støjreduktion. Hvis du ikke har penge til at erstatte en ældre enhed med en ny, kan du ønsker at overveje at foretage et par skridt for at sænke den kondensator overdreven støj.

Instruktioner

•Udskift fan i den varmepumpe udendørs luft kondenserende enhed. Vælg en model med en rolig motor, der opererer ved en langsom hastighed. Fans specielt fremstillet til at medvirke til at reducere støj er blevet udviklet til detailmarkedet.

•Undersøg fan gitter for at sikre det er forsvarligt fastgjort til enheden. Gitterdele løs fan vil forårsage en clunking støj. Kontroller, at alle skruer og bolte er stram på enheden. En løs del kan forårsage overdreven støj.

•Plant buske rundt uden for enheden for at hjælpe med at dæmpe støjen. Buske vil hjælpe skjule den grimme enhed og give den nuance, der kan reducere energiomkostningerne. Give rigelig plads mellem buske og enhed give tilstrækkelig luftcirkulation og tillade en tekniker at nå frem til enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com