Hvordan til at støtte et tag Over et dæk

February 5

Et dæk giver et behageligt sted at slappe af eller en plads til udendørs spisning. Mange dæk, men er udendørs, med ingen tag eller dækker at beskytte mod regn eller sol, hvilket begrænser deres anvendelighed. Nogle boligejere vælger for at installere stof baldakiner, enten permanent eller udtrækkeligt. Andre beslutter at bygge en tag. Den enkleste tag for et dæk er en stald stil, der skråner i kun én retning, fra huset. Du har to grundlæggende muligheder, når du tilføjer et halvtag over et dæk, men check lokale bygningsreglementet før du starter ethvert projekt.

Instruktioner

Fritstående tag

•Build et fritstående tag ved at installere stillinger eller kolonner i alle fire hjørner af dæk; tilføje interne stillinger, hvis span er mere end 8 fod i enhver retning. Installere 4 x 4 tommer eller 6 x 6 tommer indlæg afhængigt af størrelsen på dækket. Grave huller i kanten af dækket med en posthole graver og faste stillinger i beton eller til at fastgøre dem på dæk med stål ankre, skruet i dækket, med åbninger til at holde bunden af post. Gøre hus-side indlæg højere end dem uden for at skabe en tag hældning på mindst 2 inches per fod.

•Frame uden på taget med 2 x 6 tommer plader fastgjort med indramning negle og en hammer vandret omkring de fire sider af taget. Nail side bands i enderne af de ydre bands. Fastgør disse niveau alle væk omkring taget med et niveau.

•Klippe spær til at passe mellem ryg og front bands og installere dem med metal spær bøjler på de to ender. Bruge instruktioner på en indramning firkantet og en rundsav til at gøre spær. Spænde bøjler til bands med galvaniserede skruer og en skrue pistol, 2 x 4 tommer spær i dem og skrue spær i sted gennem huller i bøjler. Installere ønskede tagdækning over spær.

Binde til et hus

•Tie et dæk tag ind i et hus ved at bestemme en skråning og markerer start spot på eksisterende tag eller væg. Sæt indlæg på ydersiden af dæk, enten i beton bare udenfor udgangen af dækket eller fastgjort til dæk i stål post ankre. Sæt stillinger lavere end house punkt.

•Tag helvedesild eller sidespor på huset, måle den passende højde fra dæk og snap et niveau kridtstreg for at markere bunden for en 2 x 6 tommer finans eller sømpistol bord til at holde ene ende af tag spær. Fastgør finans bestyrelsen til væggen studs eller tag spær med lag bolte, at skrue ind i skoven. Opbygge en tag ramme med 2 af 6 tømmer på tværs af ydre stillinger og fra finans brættet til den ydre band. Nail ramme på plads med 16d indramning negle og en hammer; sætte side bands i enderne af finans- og ydre band.

•Kontrollér spær til at passe mellem finansmodulet og de ydre band. Skær dem i passende hældning og fastgør dem med metal spær bøjler på finans og den ydre band. Skrue bøjler på plads med galvaniserede skruer, indstille spær i bøjler og fastgør dem med skruer. Udskift helvedesild eller sidespor på huset og sætte nogen ønskede tagdækning på toppen af spærene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com