Hvordan til at stuk på Beadboard

January 5

Hvordan til at stuk på Beadboard

Beadboard er almindeligt anvendt i typografien træpaneler kendt som wainscoting, der normalt dækker den nederste halvdel af en mur. Afhængigt af stilen af beadboard, kan det se lidt gammeldags, selv efter maleri eller andre moderniserende metoder. I stedet for at rippe ned den gamle træpaneler, dække det op med stuk gips. Som med enhver træ overflade, skal beadboard være ordentligt forberedt før du kan anvende gips. Andet, gips ikke obligation til træ.

Instruktioner

•Strip finish fra beadboard. Du kan gøre dette kemisk med et opløsningsmiddel, såsom fortynder eller mineralske spiritus, eller du kan fjerne den ved hjælp af medium-grade sandpapir. Enten metode værker; Brug den som du er mest komfortabel.

•Wash de afisolerede beadboard grundigt med en opløsning af varmt vand og trinatriumphosphat. Bland ca 1/4 kop af TSP i 1 gallon af vand. Krat beadboard med løsningen, så Skyl det med frisk vand og en ren klud.

•Installer en stuk tremme. Dette er en type af stiv netting, der giver gipsen noget at klamre sig til. Sikre tremme på væggen med efterbehandling negle.

•Mix tør gips pulver med vand nok, så den når en peanut-butterlike konsistens. SCOOP nogle af gips på en murske, og derefter holde murske i en 45-graders vinkel. Hvis gips forbliver, er det den rette konsistens. Ellers, tilføje mere pulver indtil gips er tyk nok til at bo på murske.

•Spread gips over beadboard med murske. Være særligt opmærksomme på rillerne i beadboard; fast tryk gips i dem. Glat gips over væggen, indtil det er ca 3/8 tomme tyk.

•Mark på væggen med en gips rake. Trække raken over muren fra den ene ende til den anden at gøre vandrette, parallelle linjer. Tillad gips til tørre.

•Spread en anden, 1/4-tommer-tykke lag af gips over beadboard. Bruge en efterbehandling murske at give gips en helt glat overflade eller oprette tekstur ved at flytte murske i forskellige mønstre. Tillad gips tørre fuldstændigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com