Hvordan til at stuk tekstur

October 27

Hvordan til at stuk tekstur

Stuk er en fælles væg finish teknik, der er traditionelle i hele den vest og sydvest. Denne type finish giver en grov og vejrbestandig overflade. Ud over at være holdbare, kan stuk tekstur stå som er eller malet en række forskellige nuancer. Om du vil oprette en stuk finish i indersiden af dit hjem eller på udvendigt, er det en relativt enkel proces, der ikke kræver professionel hjælp.

Instruktioner

•Rengør overfladen af væggen. Dette fjerner enhver bebyggede støv, snavs og snavs og skaber en ren finish, som stuk vil overholde bedre. Bruge en duster eller kost og vaske vægge med en sæbevand blanding. Skyl grundigt og vente på væggen for at tørre helt.

•Applicer et tyndt lag af beton bonding agent til væggen. Igen, vente på overfladen tørre helt. Afhængigt af bonding agent du bruger, kan det tage alt fra seks timer til flere dage. Følg vejledningen på produktet.

•Applicer det første lag af stuk så at det omkring 1/2 tommer til 1 tommer tyk, placere stuk på en bygherre hawk og sprede den. Manipulere stuk, så du har en tekstur, du gerne. Vent, indtil det første lag er lidt hærdet.

•Scratch overflade med en spartel eller lignende værktøj ca 1/4 tommer. Oprette en kryds og tværs scoring effekt. Dette skaber en bedre limning overflade til din næste lag af stuk. Tillad det første lag af stuk tørre fuldstændigt.

•Mist overflade med en vand flaske én gang hver fem til seks timer for at forhindre krakning af stuk.

•Applicer din endelige frakke af stuk, således at det er omkring 1/4 tommer tyk. Eksperimentere og lege med tekstur, mens det er vådt, indtil du har fået en overflade du er tilfreds med. Vente igen for stuk tørre fuldstændigt, dug én gang hver 12 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com