Hvordan til at styre årlige italienske rug græs

December 30

Almindeligvis kaldes italiensk rug græs eller årlige rug græs, er årlige italienske rug græs en flok-type, årlige eller hvert andet år vinter græs, der trives i kolde områder i hele USA. Hjemmehørende i det sydlige Europa, græs-plante modnes på 1 til 3 fod i højden og funktioner dyb grøn, 3 til 8 tommer lange vinger. Den hårdføre, invasive græs breder sig i haver og majs, hvede og korn felter at kvæle ud ønskede planter. Det giver også plænen en fragmentarisk og usoigneret udseende når tilladt overskride forskelliger ønskeligt græs. Kontrol opnås gennem naturlige og kemiske metoder.

Instruktioner

•Don havehandsker og trække sig ud den årlige italienske rug græs, hvis det sker i små lapper. Mens arbejdskrævende, denne metode trækker hele græs planten fra jorden, sammen med sine rødder, eliminerer chancerne for re-vækst i den samme Loco. Fugtes jorden let på forhånd, så græsplanter glide ud nemt. Greb hver plante, græs fast og slæbebåd det ud af jorden. Hvis det er nødvendigt, grave jorden omkring planten med en murske at løsne rødderne.

•Indstil plæneklipperen højden til 3 inches at forhindre enhver rug græsfrø fra spire i din plæne. Den tykkere omkringliggende græs vil skravere frø, forhindrer spiring. Vask din plæneklipper og haveudstyr grundigt under rindende vand for at fjerne eventuelle årlige rug græsfrø knyttet til dem.

•Mow græsset så kort som muligt og spredes sværvægter landskab stof over den. Overlap kanter, hvis du bruger mange ark til at dække et større område. Spredes et 2 til 4 tommer tykt lag af muld over ark til at veje den, så det ikke skifte i tilfælde af kraftig vind. Mulching også skubber græsset tættere på jorden. Arket forhindrer sollys, vand og luft fra at nå græsset, dræbe det i fire til seks uger.

•Mix bredt spektrum herbicid såsom Roundup med vand og spray over den årlige rug græs græsplæne. Ifølge Virginia Tech, bruge 3 pints af ukrudtsmidlet pr. hektar for effektiv kontrol. Fylde den fortyndede herbicid ind i sprøjten og spray det direkte over området befængt med årlige italienske rug græs.

•Spray pre emergent herbicid som ukrudt og foder på græs i foråret til at forhindre årlige rug græsfrø fra spire. Gentag program efter 30 dage. Anvende en selektiv efter fremkomsten herbicid indeholdende chlorsulfuron, hvis frøene spire.

Tips & advarsler

  • Mængden af vand der er nødvendig til at fortynde Roundup herbicid varierer med sprøjten bruges. For eksempel, tilføje 50 gallon vand pr acre i en ransel eller handgun sprøjten og 16 gallon i et boom sprøjten.
  • Selektiv, efter fremkomsten herbicider målrette årlige italienske rug græs uden at dræbe andre græsser.
  • For at forhindre rug græs i at udvikle resistens over for den selektive efter fremkomsten herbicid, rotere det med andre indeholdende flucarbazone og clodinafop.
  • Bære en ansigtsmaske og handsker, når du bruger ukrudtsmiddel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com