Hvordan til at sy en løs knap i en hvilestol

August 26

Hvordan til at sy en løs knap i en hvilestol

Hvilestole er perfekt til lounging på spil dag eller tage hurtig lur efter arbejde, og selv om de kan være komfortable, de er ofte elegante, dekorative Tilføjelser til stuer samt. Når en hvilestol knap falder ud af puden, mindsker det den stilistiske kvalitet af møbler. Men ejerne behøver ikke at erstatte hele pude eller hvilestol. I stedet kan de bare sy knappen løs tilbage på plads.

Instruktioner

•Thread en broderi nål med tunge tråd. Hvis du ikke kan finde tunge tråd, derefter bruge to eller tre tråde i dit broderi nål som én gang; den ekstra tråd vil tilføje flere forstærkning. Knude i enderne af tråden.

•Stick nål ind i stoffet af hvilestol hvor knappen var; der bør være en fordybning i puden eller nogle løs tråd til at angive den præcise placering. Træk nålen gennem indtil knude fangster og slæbebåd lidt for at sikre, at knuden holder. Hvis knuden glider ud, det er for lille og du skal starte forfra og gøre knuden større.

•Loop nål og tråd gennem krog i bunden af knappen skaft. Skub knappen ned tråden og puden. Gøre en stitchin puden igen, derefter sætte nålen gennem skaft-knappen en gang mere.

•Sno nål og tråd gennem knappen krog et par gange for at befæste knappen til puden. Fortsætte med at sy pudebetræk til knappen, indtil du begynder at løbe tør for tråd. Derefter holde nålen kun gennem pude stof og knude det. Klip eventuelle overskydende tråd.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com