Hvordan til at sy en Microfiber Rip i en sofa

January 31

Hvordan til at sy en Microfiber Rip i en sofa

Microfiber sofaer er ideel til personer med børn eller kæledyr, fordi stoffet er stærke og robuste mens modstå pletter. Desværre, selv med denne type stof, River eller tårer kan forekomme med tunge eller forkert brug, som forlader et par saks liggende på sofaen til nogen ved et uheld sidde. Rips og tårer bør repareres så hurtigt som muligt at forhindre dem i at blive større, potentielt gøre reparation vanskeligere.

Instruktioner

•Thread din nål med 12 til 18 inches af tråd, afhængigt af størrelsen af reparationen. Hvis rip er hele længden af en pude, skal du selvfølgelig meget mere tråd. Sørg for at tråden matcher farven på sofaen så tæt som muligt. Binde en knude i slutningen af tråden.

•Sæt nålen ind i indersiden af en slutningen af undersøgelsesperioden, kommer ud i bunden af rip ca halvdelen til en tomme fra slutningen. Dette vil tillade knyttede slutningen til at blive inde i stoffet og ikke vise, når reparationen er færdig. Begynder reparation før den faktiske rip også tilføjer stabilitet.

•Begin syning lige sting halvdelen til en tomme under rip ved at indsætte nålen ind i stoffet til den ene side af hvor stoffet begynder at rip og kommer ud på anden siden langs anden kanten. Fortsætte sy lige sting, en ved siden af den anden indtil du kommer til det sted, hvor rip påbegyndes.

•SEW rip ved at indsætte nålen ind i venstre side af undersøgelsesperioden og kommer op gennem stoffet. Træk tråden håne og indsætte nålen op igennem i højre side af rip, trække håne igen. Sy stof på denne måde vil producere en stærkere søm end hvis du gjorde lige sting hele vejen op. Dette ville producere en søm, der ligner en lynlås.

•SEW straight sting igen for halvdelen til en tomme ud over rip, når du er færdig reparere rip, selv. Dette vil sikre reparation og forhindre ender fra flosser eller rive yderligere.

•Tie en knude for enden af søm og trim tråden som tæt på knuden som muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com