Hvordan til at sy en udskiftning udendørs paraply

October 12

Hvordan til at sy en udskiftning udendørs paraply

Udendørs paraplyer forværres i sol og regn som tiden går. Normalt er hardware og stå stadig i god stand på punktet, når den faktiske paraply skygge stof er falmet, rådnet og revet. Sy en ny udskiftning paraply skygge er en nem projekt for dem med moderate syning færdigheder.

Instruktioner

•Tag paraply skygge stof fra paraplyen. Gemme nogen øskner eller andre hardware limet eller syet stof skal genbruges eller erstattet senere. Tage omhyggelige notater, som du fjerner skyggen, så du ved hvordan du vedhæfte den nye skygge. Særligt opmærksomme på hvordan skyggen er fastgjort på ferule (spids af paraplyen) og ribben ender af paraply ramme.

•Tear alle hems og sømme ved hjælp af en skarp søm ripper. Sørge for at undgå rive stoffet. Begynde med de nederste og øverste hems, så rive ud alle andre sømme. Fjerne øskner og hardware, hvis nogen. Tage noter til at hjælpe dig med at rekonstruere paraply skygge senere og etiket hver sektion af den gamle skygge stof til at hjælpe dig med at identificere hver enkelt senere.

•Jern stykker af gamle skygge efter du har fjernet alle syninger og sømme; indstille jern varme til en temperatur passende til den oprindelige stof til at undgå brændende eller brændende stoffet. Hvis stoffet er gummibelagt, Sæt strygejernet på lav og bruge en presse klud.

•Bond hvert stykke af den gamle skygge til et stykke af slagter papir ved at placere brik, højre side op, mod slagter papir, voksagtig side og stryge det indtil voks smelter og klæber til stoffet. Sørge for at undgå folde eller buning stoffet som du obligation det til slagter papir. Hvis slagter papir ikke er bred eller stor nok til stykkerne, overlap kanten af flere stykker, indtil du har en stor nok plader af slagter papir.

•Trace omkring hver agglomererede stykke af den gamle skygge med en permanent markør. Sørge for at markere linjerne præcist. Måle bredden af hver sømrum (foranstaltning fra de syning huller til kanten af hvert stykke), eller måle bredden af hem fra syning linje til kanten af stoffet. Registrere disse oplysninger i dine noter eller skriver det direkte på bagsiden af slagter papir til hvert stykke. Overføre identifikationsoplysningerne du markeret på de gamle skygge stof til det tilsvarende stykke af slagter papir.

•Tillad voks til at køle helt, klip derefter hvert stykke af slagter papir, efter de markerede linjer.

•Peel den gamle skygge stof fra slagter papir. Cut-out slagter papir stykker er dit mønster.

•Anbring mønster stykker på din nye stof, pin dem i sted, og skære de nye stykker af din paraply skygge.

•SEW sømme og hems og sy eller lime alle nødvendige hardware på plads, efter dine noter til at sikre korrekt placering og sømmen kvoter. Finish inde sømme for et pænere udseende og for at forhindre flosser ved at trykke dem åbne, så at dreje under sømmen kvoter eller af zigzag syning sømrummene.

•Sæt din nye skygge på plads, efter dine noter at forsikre korrekte placering.

Tips & advarsler

  • Følg sømrummene af den gamle skygge præcis så at din nye paraply skygge bliver stramt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com