Hvordan til at sy håndklæder

March 25

Hvordan til at sy håndklæder

Gør dine egne håndklæder kan være sjovt, især hvis du ønsker en brugerdefineret størrelse og farve. Det er simpelt at gøre, og for den person, der elsker at sy, dette projekt kan være hurtig og tid effektivt. Hjemmelavet badehåndklæder gøre perfekte gaver til ferier, bryllupper, barnedåb og hus-opvarmning præsenterer. De er altid behov for og altid bruges af dem, der modtager dem. Du kan også lave din egen hånd håndklæder og vaskeklude med den nøjagtige samme metode, bare skære i forskellige størrelser. Så gør en hel sæt og give dem som en gave i dag.

Instruktioner

Køber og forberede stof

Forpakket en kraftig frotté eller egyptisk bomuld med kæmmet sløjfer. Jo tungere bomuld, det mere absorberende. Du ønsker at købe stoffet af gården, og dette afhænger af hvor mange håndklæder du ønsker at gøre. Den gennemsnitlige badehåndklæde er 30 af 48 inches, men du kan ændre størrelsen på din egen personlige behov. Begge stoffer kan findes på de fleste stof butikker eller du kan købe stof online på disse websites som fabric.com og jandofabrics.com (se link i ressourcer).

•Indstil op din symaskine på et arbejdsbord med masser af ekstra plads. Tilslut maskinen og tråd med en bomuld-indpakkede polyester tråd, ifølge maskine retninger.

•Lay stof ud på en ren solid overflade. Glat alle rynker. Brug din syning, målebånd, foranstaltning langs den ydre kanter først, den længde, som du ønsker dine håndklæder til at blive, plus en ekstra 1/2 tommer både længde og bredde klogt. Dette giver dig mulighed at folde og hem kanterne med din symaskine. Husk den gennemsnitlige badehåndklæde er ca 30 af 48 inches, men du kan brugerdefinerede cut til den størrelse du ønsker dine håndklæder til at være.

•Når stoffet skæres i den størrelse, du ønsker, ved hjælp af lige sy pins og din målebånd, fold alle kanterne 1/2 tommer. Fastgør kanter hver 2 inches for at holde folderne på plads.

•Efter du har fuldført fold langs kanterne, sy kanterne ved hjælp af en stram zigzag tråd mønster. (De fleste symaskiner har et zigzag indstilling.) Bo tættest på den indvendige kant, ikke den ydre del af den. Gå over kanterne en anden gang. Trim nogen hængende tråde.

•Nu at håndklædet er trimmet og syet, sted håndklæder i vaskemaskinen. Vask og tør to til tre gange for at befri stof af fuzz og løs stof.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com