Hvordan til at sy vindue behandlinger

January 15

Syning vindue behandlinger er så let at gøre. Glarmestre er ligesom smykker for et værelse, og du kan klæde dine vinduer alligevel du gerne. Der er grundlæggende trin til at huske, som længde, bredde, hems og stang tarme, men selv disse trin kan være ændret og ændret for at opfylde din egen personlige stil. Køb dit stof eller bruge sengetøj fra dit eget skab til at sy en slags vindue behandlinger for dit hjem. Ryster dit sind fri fra følgende strenge syning reglerne for oprettelse af dit vindue behandlinger vil tillade dig at producere et udseende og stil, der er unikt dig. Følgende er et par nemme vindue behandling ideer til at få dig i gang.

Instruktioner

Vintage linned kalender viskestykke vindue behandling

•Sæt din gardinstang til vinduet. Måle gardin stang afstanden herunder tilbagevenden. Dobbelt denne måling til din valance. Læg din vintage linned viskestykker side om side på en flad overflade. Du vil så mange som vil gøre valance måling. Ikke trim i halvdelen; længere er fint. Måle og skære hver viskestykke oppefra og ned 14 inches.

•Klap bunden skåret kant en 1/4 tommer til bagsiden af et viskestykke og jern. Fold kanten op en 1/4 tommer igen og pinkode. Top søm så tæt på den fastgjorte fold som muligt. Gentag hems på de resterende viskestykker.

•Klap den øverste kant ned 1 1/2 inches på bagsiden af viskestykke, jern og pinkode. Top søm så tæt på den fastgjorte fold som muligt. Dette er din beklædning. Gentag tarme på de resterende viskestykker.

•Thread gardinstang gennem tarmene på hver af viskestykker og hænge.

Dollar butik køkken håndklæde Café vindue behandling

•Monter spændingen stangen i vinduet. Placere den 3 inches lavere end hvor længden af køkken håndklæder vil hænge. Måle bredden af vinduet. Du bliver dobbelt så mange køkken håndklæder, side om side, som bredden af vinduet. Sy siderne af håndklæder sammen ved hjælp af en 1/4 tommer søm. Tryk på sømmene åben.

•Indstil mængden af hængende bånd til køkken håndklæde gardin. Tæller mellem hver montering søm og hver ende af syet køkkenruller. Skær så mange 18-tommer lange bånd fra 1/2-inch bred båndet. Folde båndet i halv matchende cut enderne. PIN foldede slutningen af båndet øverst bag køkkenet håndklæde gardiner, i sømmene og i hver ende. Top søm langs hele bredden af køkken håndklæde gardin, syning fastgjort båndene til vindue behandling, som du går.

•Tie bånd i buer til spænding stangen til at hænge.

•Sæt en spænding stang i toppen af vinduet ramme og fold køkkenruller over stangen til valance vindue behandling.

No-sy tabel Runner Valance

•Sæt cup kroge til din rude indramme ydre øverste kant. Måle fra en kop krog til den anden. Måle og skære to længder af jute, er måling mellem kop kroge plus 24 inches. Med begge jute længder side om side, binde sammen ene ende 12 inches fra slutningen. Slip knude i slutningen af en kop krog. Træk de andre to ender til andre cup krog og binde en knude omkring krogen, og sørg for jute længde er stram.

•Anvend en bordløber, der er mindst lige så bred som afstanden mellem kop kroge. Længere er bedre, fordi det vil give dig plads til at gøre en faux samlet poof langs valance kant. Jern og stivelse bordløber indtil den er sprød.

•Find bordløber langs ene langside centrum og midten af jute længden. Klip bordløber til midten af jute længde ved hjælp af en tøjklemme. Klip en ende af bordløber ved siden af cup krogen ved hjælp af en tøjklemme. Gentag for anden enden. Find midten af den øverste kant af bordløber mellem den første tøj pin og midten. Tøjklemme kant til midten af jute mellem krogen og midten af jute længden. Gentag for anden siden. Afhængigt af bredden af din tabel runner valance og bredden af dit vindue, kan du tilføje klemmer mellem de andre, der bruger den samme procedure. Når du har fuldført tilføje klemmer, vil du have en faux samlet poof mellem hver tøjklemme på dit vindue behandling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com