Hvordan til at tage fra hinanden en Bar afføring

February 18

Hvordan til at tage fra hinanden en Bar afføring

Hvis du søger at re dække din bar afføring eller bare give det en polering, at tage varen fra hinanden er den mest effektive måde at gøre det, som gør det muligt at få på alle de stramme sprækker i hele stykke af møbler. Hvis baren skammel er udformet som et enkelt stykke, du vil ikke være i stand til at tage det fra hinanden. Men hvis du har en multipiece træ eller metal version, du kan tage det fra hinanden ret hurtigt. Når dekompileringen er fuldført, vil du kunne gendanne eller forny din bar afføring til god tilstand.

Instruktioner

•Drej bar afføring hovedet og placere det på sin plads. Fra denne vinkel, bør du kunne se den skammel strukturelle inventar, såsom bolte og skruer, der holder det sammen. Fortryde bolt på center første, hvis din bar afføring har en. Dette kaldes montering bolt; Det er grundlaget for alle de øvrige inventar.

•Løsn bolte der holder benene på plads. Der er normalt fire af disse jævnt fordelt i hvert kvartal i sædet. Fjerne boltene og sæt dem til side.

•Skub din nål næse tænger under hæfteklammer, der holder polstring til undersiden af sædet.

•IDENTIFY de punkter, hvor Afføringens ben deltage. Hvis de er boltet sammen, skru bolte nu. Hvis afføringen er træben, men er chancerne at benene holdes sammen af mortise og tenon leddene, som fungerer som en firkantet pind i et kvadratisk hul. Disse afholdes ofte sammen med en lille mængde lim inde hver mortise eller socket, at give joinforbindelserne mere stabilitet. For at afmontere benene, skal du bruge en hammer til at forsigtigt løsne det greb, hamren i samme retning som mortise mens du holder fast i tenon del.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com