Hvordan til at tage lugten af eddike

October 20

Eddike er meget nyttig i hjemmet. Det er ikke kun en ingrediens i mange opskrifter, men en all-naturlige alternativ til mange rengøringsmidler samt. Eddike renser bade, dræn og windows, og også fjerner hårdt-vand indskud i kaffemaskiner og elkedler. Det får også en muggen lugt ud af vasketøj. En ulempe af eddike er dens lugt, som kan blive hængende i et par dage eller endnu længere, hvis det er i et lukket område. Heldigvis, hvis eddike lugt generer dig, der flere måder at slippe af med den.

Instruktioner

•Åbn windows hvis eddike lugt i dit hjem eller kontor. Tænd udsugnings og køre gulvet fans for at sprede duften.

•Sprinkle bagepulver på tæppet eller polstring hvis det er, hvor lugten oprindelse. Det vil også hjælpe absorbere nogle af lugt i luften. Vent mindst 15 minutter før støvsugning bagepulver. Gentag om nødvendigt.

•Launder tøj eller stof som normalt med din almindelige vaskemiddel hvis de lugter af eddike. Hvis vaskemaskinen selv lugter, køre maskinen gennem en tom vask.

•Rengør gryder, retter eller noget andet, kan du vaske i hånden med din regelmæssig skålen vaske, hvis de lugter af eddike. Hvis lugten fortsætter i dine gryder og pander, kog postevand i dem i ca 10 minutter. Hvis tællere lugter, rense det med en husstand renere, såsom en all-purpose eller køkken renere, eller tørre det ned med en karklud lavet sæbevand med vand og fad vaskemiddel. Hvis kaffekanden lugter af eddike, køre det igennem en cyklus med vand.

•Sæt halv en citron i køleskabet eller i en anden små eller lukkede rum hvor det lugter af eddike. Citron kan hjælpe absorbere eddike lugt. Eller spray en desodorisering spray, der absorberer lugte. Nogle er sikker at bruge på tekstiler.

Tips & advarsler

  • Maskere lugten af eddike med stearinlys, røgelse eller potpourri, hvis det ønskes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com