Hvordan til at tømme en Kenmore køleskab spildbakkens

May 1

Vand siver væk under din Kenmore køleskab er et tegn på at drypbakken er fuld af vand. Spildbakkens fangster kondens fra fryser og køleskab. Normalt fordamper vand i spildbakkens hurtigt på grund af sin beliggenhed tæt på spolerne. Lejlighedsvis vandet ikke fordamper, hvis der ikke er tilstrækkelig luftcirkulation på grund af støv og snavs. Tømning en Kenmore køleskab spildbakkens bør omfatte nogle rengøring under køleskabet til at sikre god luftcirkulation.

Instruktioner

•Tag Kenmore køleskab netledning og åbner køleskabsdøren. Få fat i bunden af basen grillen i hver ende med fingrene. Trække bunden af grill mod dig, og fjerne grillen fra enheden. Grillen har metal eller plast faner på bagsiden, der passer ind i huller i bunden af rammen køleskab.

•Shine en lommelygte under køleskabet til at se, hvordan din spildbakkens tilsluttes enheden. De fleste Kenmore køleskabe har en spildbakkens, der blot glider ind og ud af enheden. Nogle modeller sikre spildbakkens til bunden af enheden med en hex hoved skrue. Fjerne den hex hoved skrue med en topnøgle, hvis din model bruger skruen.

•Træk drop pan ud af køleskabet langsomt. Hvis der er vand i drypbakken, trække det langsomt hjælper med at forhindre, at spilde vand på gulvet. Tømme spildbakkens i køkkenvasken, og vask det med nogle flydende opvaskemiddel og varmt vand. Tør spildbakkens helt.

•Skub en lint børste under enheden, og Fjern støv og snavs. Rengøre grill med lint børste så godt. Dette bidrager til at fremme god luftcirkulation, når du samle køleskabet.

•Skub spildbakkens tilbage i køleskabet. Hvis modellen bruger en sikring skrue, gevind skrue ind i montering hullet og spænd med topnøgle. Line op fanerne på bagsiden af grillen med hullerne på rammen køleskab. Skubbe grillen på plads. Luk køleskabsdøren, og sæt netledningen tilbage til stikkontakt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com