Hvordan til at tørre blomster i kattegrus

November 22

Tørring blomster i mikrobølgeovn med et par kopper af støvfrit kattegrus er en hurtig og nem måde at bevare disse smukke sommer blomstrer til buketter og arrangementer, der vil vare hele året. Ikke kun er det hurtigt og let at gøre, det fjerner den lange ventetid for blomster til tørre naturligt, og de eneste omkostninger er prisen på et par kopper af kattegrus.

Instruktioner

•Vælg blomster, der dannes godt og fri for insektangreb. For fuld tyk blomster som roser er det bedst at plukke dem, før de er fuldt åbnet. Roser i fuld flor kan ikke holde sammen godt, når tørret.

•Pick blomster efter duggen er tørret i morgen og undgå at plukke en blomst der er vådt. En klar solskinsdag er det bedste tidspunkt at høsten blomster, som du agter at tørre.

•Fyld en mikrobølgeovn sikker container med fire til seks kopper af støv gratis kattegrus. Der findes mange typer af kattegrus i jeres pet afdeling. Vær sikker på posen siger støvfri.

•Kontrollér en fordybning i kuldet stor nok til at lægge dine blomster. Det er bedst at gøre en eller to blomster på et tidspunkt at forhindre afbrænding. Lægge blomsten på kattegrus og omhyggeligt fyld kuld omkring bloom. Brug en ske til at hælde kuld omkring og mellem kronblade. Sørg for blomsten er helt dækket med kattegrus.

•Indstil mikrobølgeovn på high for to minutter. Kuldet bør ikke være varm at røre ved, når det er fjernet, men vær forsigtig da temperaturen af individuelle mikrobølgeovne varierer. Lad afkøle og forsigtigt fjerne kattegrus indtil du udsætter blomsten. Fjern blomsten fra kattegrus og børste eller blæse væk alle klamrer sig kattegrus. Blomsten skal være tørt og fast med ingen spor af fugt. Du skal muligvis eksperimentere med tørretider i din mikrobølgeovn til at få resultaterne du leder efter.

•Display din tørrede blomster i floral arrangementer eller andre håndværk projekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com