Hvordan til at træffe hensigtsmæssige valg i hængende billeder

October 27

Hvordan til at træffe hensigtsmæssige valg i hængende billeder

Folk vælger ofte en forsimplede tilgang til at hænge billeder, der ikke altid lever op til billedet eller det rum, hvor det er hang. I stedet for blot dunkende et søm i væggen og hænge dit billede på det, kan du oprette mange forskellige udseender ved at gruppere flere billeder, tilføje dekorative elementer til området hvor du hænge billedet eller positionering dit billede netop i den bedste placering. Hænge billeder ikke kræver en vis grad, men nogle enkle tips vil hjælpe dig med at opnå en æstetisk look med din vægkunst.

Instruktioner

Hæng billederne i øjenhøjde eller lidt derover. Justere højden i overensstemmelse hermed, når du er særligt korte eller høje. Overveje om dem, der har set på billedet bliver siddende eller stående. Hænge billeder lavere i en spisestue for gæsterne til at nyde mens du sidder. Placer billeder i et barns værelse på et lavere niveau, så børnene kan se dem let og nyde de kunstneriske detaljer.

•Vælge et større billede til at hænge i en stor, ledig plads, snarere end en mindre én. Placer en tabel eller credenza under billedet, og tilføje en vase med blomster, der efterligner farverne i et maleri. Hvis rummet er stadig alt for nøgne, tilføje sconces på hver side af maleriet i en finish, der blander med med rammen.

•Gruppere flere mindre eller mellemstore billeder sammen i en interessant måde at dække en større plads. I stedet for at arrangere dem i en parallel eller symmetrisk måde, Placer dem i forskudt eller trappe-trin positioner eller hænge nogle højere eller lavere end de andre. Sikre, at hvert billede er lige langt fra sine naboer.

•Mix og match rammestiler og materialer når det er muligt. Kombinere træsorter som eg og kirsebær med metaller som bronze og tin til at skabe et look af dybde og interesse. Hænge billeder med identiske rammer kan blive kedelig hurtigt.

•Intersperse andre stykker af Dekorative vægudsmykning blandt dine billeder. Hænge en vogn hjul på væggen for at ledsage et billede af cowboys samledes omkring kaminen. Vælg en eller to Kina plader til at hænge ved siden af et billede af en gruppe af mennesker siddende ved et bord. Omfatte små, indrammede spejle som accenter blandt en gruppe af billeder på en entre væg.

•Opret en tema når hængende flere billeder sammen. Vælg blandt en række af familie fotografier taget i eksotiske steder, malerier, der efterligner et tema som sydvest eller scener fra New England eller flere billeder af bygninger, der arkitektonisk interesse.

Tips & advarsler

  • Bruge et ulige antal billeder, når du placerer dem i en gruppe. Dette er en tommelfingerregel, mange professionelle dekoratører overholde, når det er muligt. Hænge billeder lidt højere i et rum med højt til loftet.
  • Sikre, at du har brugt den passende udstyr til at hænge tungere billeder. Vægtige kunstværker kan kræve væg ankre at holde stykket fast på plads.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com