Hvordan til at trække en lille motor fra hinanden

November 3

Hvordan til at trække en lille motor fra hinanden

Enhver med et par skruetrækkere, en socket sæt og et par skruenøgler kan tilfældigt trække en lille motor fra hinanden. Men trække motoren fra hinanden er normalt kun det første skridt til at reparere og ordentligt igen samle det. Med det i tankerne, bør du tage en mere organiseret indfaldsvinkel til at trække en lille motor fra hinanden. Det er vigtigt at udvikle en sekvens og referat af hvad du gør, som du gør det. På den måde af den tid du er færdig med demontering, du vil have lavet en køreplan, der vil gøre gensamling præcis og let.

Instruktioner

•Få et rent ark af papir, så du kan starte en nummereret liste. Også få et digitalt kamera, så du kan tage billeder af de forsamlede motor fra alle sider. Sørg for nogle af billederne er tæt nok til at skelne, hvor motordele er tilsluttet. Skriv navnet på hvert fotografi ved siden af trinnet på din liste, som den repræsenterer.

•Tag spark plug wire. Bemærk dette på din liste. Dræne alle væsker fra motoren, så Bemærk det. Ren ydersiden af motoren. Du behøver ikke at gøre det igen, så ikke bemærke det.

•Tag tændrøret, luft renere, brændstoftank og brændstof linje. Sørg for at nævne nogen skruer eller bolte, du har fjernet, og hvor de gik på dine noter. Holde dem med deres respektive dele. Fjerne lydpotte, blæser boliger og starteren forsamling. Bemærk dem på din liste. Tage billeder og Bemærk hvor de går.

•Fjern den karburator og tændingen system, og sørg for at notere placeringen, dele og eventuelle bemærkninger, der kan hjælpe med remontering. Tage billeder og Bemærk hvor de går.

•Tag svinghjul, derefter topstykke. Omhyggeligt note længder og størrelser af hoved bolte så du kan erstatte dem i det rette sted. Fjerne ventilerne og dækslet til krumtaphuset. Tage billeder og Bemærk hvor de går.

•Tag oliepumpe, knastaksel og ventil løftere. Bemærk, hvordan hver er placeret. Fjern stempel og plejlstang, krumtapaksel, og lejer eller sæler. Notere dem og tage billeder af hver.

•Rengør alle interne dele med dele renere og tør grundigt med shop håndklæder. Dække dele med et rent håndklæde, hvis de skal sidde i en længere periode af tid til at holde støv og snavs fra akkumulere.

Tips & advarsler

  • Opskåret et par æg kartoner og bruge de lille kopper for at holde skruer, bolte og skiver sammen med de dele, de kom ud af.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com