Hvordan til at trække et bornholmerur

November 17

Hvordan til at trække et bornholmerur

Skrøbelige og delikate: disse ord bør være lydløst hviskede til dig selv for gentagne gange mens du flytter din familie arvestykke bornholmerur. Ur samlere og reparatører såvel echo de samme ord når rådgive folk, hvordan flytte et bornholmerur. De fleste af skaderne på antikke bedstefar ure sker under en flytte blot fordi nogen ikke planlægge. Hvis din bornholmerur ikke er flyttet ordentligt, kan skader koste dig tusindvis af dollars i reparationer.

Instruktioner

Hvordan til at trække en antik arvestykke bornholmerur

•Plan hvordan du vil flytte dit ur. Enhver bevægende situation er anderledes. Nøje overveje de betingelser, du står over for, herunder placeringen af uret. For eksempel, kan dit ur skal hales ned en ad trappen fra anden sal, i hvilket tilfælde du skal bruge mindst to personer og eventuelt en bevægende dolly. Eller det kan blot foretages hoveddøren fra fronten gangen.

•Forbered uret skal flyttes. Første, Læg en 3-fod stykke bobleplast på et bord eller på gulvet ved siden af uret. Åbn høj front trunk døren, fjerne pendulet, være meget omhyggelig med ikke at beskadige suspension foråret det er knyttet til, og placere den på bobleplast. Wrap bobleplast sikkert omkring det og derefter placerer indpakket pendulet i store plastik opbevaring bin container. Skær et stykke af 1 "x 1" bobleplast, forsigtigt indhyllingsafstand suspension foråret, og tape plast.

•Træk ned på de to lodrette kæder (eller kabler) at hæve vægtene, indtil vægten er trukket op, som de kan gå. Pas på ikke at komme i karambolage kablerne. Fjern de to vægte, pak dem ind i plastik, og tape dem. Sørg for at mærke både kæden og vægt, så vægtene føres tilbage til den nøjagtige samme sted. Placer vægtene i storage bin.

•Tag en 2-fods længde af boble wrap og skære det lodret ned i midten til at gøre en tyndere sektion. Interweave det omkring kæder (øverst), som du har taget vægtene ud fra og tape plast sikkert så kæderne ikke er løs. Wrap kæder på bunden på samme måde, at sikre dem så de ikke bevæger sig under transport.

•Next, fjerne motorhjelmen, som er den øverste del af den bornholmerur, der indeholder ansigtet og ringer og en øverste dør. For at gøre dette, skal du sandsynligvis ved hjælp af en anden person. Placere jer til siderne af motorhjelmen og hver tage en side, omhyggeligt løft op (eller fremad) langsomt og metodisk at fjerne motorhjelmen. Hvert ur er forskellige, så vær opmærksom og foretage justeringer, som du går. Placer motorhjelmen på en nærliggende tabel eller sofaen, være omhyggelig med ikke at tillade glasdør til flyve åben og bryde.

•Tag hænderne på uret ved at frigive en lille cotter pin kører gennem akslen og trække ud på hænderne meget, meget omhyggeligt. Wrap de to hænder adskilt i to små stykker af boble wrap og derefter tape dem mellem de to stykker pap, mærke dem og placere dem sikkert på den øverste del af plastik opbevaring bin. Wrap uret ansigt i bobleplast og tape det sikkert. Aldrig tillade nogen af båndet du bruger til at berøre overfladen af uret, da det kunne forårsage skade.

•Tjek for nogen andre bevægelige dele, sikre dem med bobleplast, og derefter tape dem. Tjek at den bevægelse mekanisme er sikkert monteret i uret. Nogle tidlige bevægelse mekanismer kun sidde på toppen af to skænke inde i uret. Hvis en af disse ikke er fjernet, det kunne falde ud og være beskadiget. Meget forsigtigt lift det op og ud og pak det forsigtigt ind i plastikfolie. Det anbringes i beholderen til transport.

•Next, tage den anden roll bobleplast og pak det omkring afsnittet center ur og trunk døren, indpakning indtil bobleplast er helt brugt op. Tape bobleplast sikkert. Følg dette ved pakning hele døgnet i heavy uld tæpper, tillader en 2-fods overlapning på bunden, så basen kan dækkes også, når der transporteres. Binde reb rundt hele tiden på tre forskellige niveauer - området motorhjelm, midten og bunden.

•Sno hvad der er tilbage af shrink wrap omkring døren til motorhjelmen afsnit der har siddet på den tabel eller sofaen. Tape plast sikkert, så at døren ikke vil flytte. Dække det med tunge uldne tæpper og binde sikkert.

•Nu forberede sengen af pickup truck. Lå tre sektioner af 8-mund-lange reb på tværs af front, center og back område af sengen mod dæksider. Placer 4' x 8' ark stift skum isolering bord i midten af sengen og på toppen af reb. Derefter dække skum bord med flere tæpper. Isolering bestyrelsen vil fungere som en ekstra fjeder til at hjælpe med at afbøde uret.

•Med mindst to mennesker, udføre uret til pickup sengen og lægge den på tæppe dækkede isolering board. Skubbe ekstra tæpper mod sidevæggene af lastbil til at forhindre bevægelse af bestyrelsen. Træk rebet over polstret uret sagen og binde sikkert. Når du er færdig, foretager motorhjelmen af uret og plastik opbevaring bin og placere dem foran pickup sengen. Bruge bungee snore til sikre varer yderligere.

•Ved transport af ur lang afstand, Følg denne samme procedure, men bruge en pickup, der har en overhead camper til at beskytte det mod elementerne. Øge polstring for en længere rejse. Hvis du kun rejser en kort afstand, plan en rute på mindst rejste veje og være sikker på at drive langsomt over bump og jernbanespor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com