Hvordan til at træne for at bruge et drivhus

March 11

Hvordan til at træne for at bruge et drivhus

Et drivhus tilbyder havearbejde boligejer en udvidelse til haven vækstsæsonen. De alvorlige gartner kan vælge at investere i et simpelt hobby drivhus eller en mere professionel enhed. Før de foretager en investering, men er det klogt at lære om driften af drivhusgasser udstyr, herunder termostat krav, varmeanlæg, vanding og fan. Enhver, der er interesseret i at bruge et drivhus skal lære om ordentlig plante pleje og den daglige vedligeholdelse af enheden.

Instruktioner

•Opkald eller besøg en lokal garden center eller drivhus ejer og spørge, hvis virksomheden giver mulighed for frivillig eller arbejdsstedet-uddannelse på i et drivhus indstilling. Dette giver dig mulighed for at bestemme, hvis du ønsker at fortsætte frem med en mere formel uddannelse i havebrug og landbrug. Praktisk hands-on drivhus uddannelse er værdifulde, da det giver dig et klart billede af det daglige arbejde. Være forberedt på lange, arbejdskrævende dage i løbet af foråret og tidlig sommersæson.

Kortindgangsdør din lokale county udvidelse office og anmodning aktuelle oplysninger på en Master Gardener kursus. Spørge, hvis nogen af uddannelsen er gennemført inden for dyrkning af planter i et drivhus.

•Enroll i en klasse eller to i landbrug eller havebrug program på en lokal skole eller teknisk skole at tjene hands-on erfaring med Planteskole ledelse, plante pleje og den daglige drift af et drivhus.

•Study opdaterede havearbejde og havebrug bøger på kører et hjem drivhus enhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com