Hvordan til at trimme Aurora træ støbning

July 21

Hvordan til at trimme Aurora træ støbning

Aurora træ støbning er et mærke af støbning kendt for sin sans for detaljer og evne til at skabe unikke custom ser ud. Hvis du har købt denne støbning og er usikker på hvordan man faktisk trim molding for installation og er ængstelige begår en fejl, der kan ødelægge kvaliteten af den støbning udseende, er du ikke alene. Trimning molding tager tålmodighed og planlægning, men med lidt tid og øvelse du vil være i stand til hurtigt, skær rent molding, hvilket gør installation nem.

Instruktioner

•Measure længden af støbning du har brug for og skrive ned måling for sikker opbevaring.

•Tilpasning vinkel af gering savklinge til at skære i en 45 graders vinkel til at oprette en splejsning fælles. Fordi molding løber langs ydersiden af væggen, bør det være skåret i en 45 graders vinkel til at skabe en ren og professionel finish.

•Klippe ene ende af støbning stykket så at det er i en 45 graders vinkel, ved hjælp af gering så. Denne 45 graders vinkel cut vil gøre en splejsning joint, som du vil typisk finde en udadgående hjørne. Hvis du vil oprette en splejsning fælles, skåret stykke, så siden af den støbning, der er beregnet til at være på udvendigt er længere end den indvendige side. Dette stykke, når parret med et andet stykke af støbning, der er skåret med en 45 graders vinklet splice joint, vil skabe en færdige hjørne.

•Measure og mark længden af kraterets molding, ved hjælp af måling du indsamlede i trin 1 (denne måling vil spænde den kortere side af støbning stykke).

•Drej støbning således at indre af støbning opad. Oprette en klare fælles ved at justere vinklen på gering savklinge til 90 grader. Skære støbning med gering sav. Splice leddene er typisk parret med klare leddene, som er designet til at være vinkelret flugter med indersiden af en 90 graders hjørne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com