Hvordan til at trimme blomster & vegetabilske planter for maksimal vækst

May 6

Hvordan til at trimme blomster & vegetabilske planter for maksimal vækst

Trimning eller beskæring blomstrende planter og grøntsager kan hjælpe med at aflede ernæringsmæssige energi for øget vækst. Forgrenede stængler og vækst, der ikke indeholder blomsterknopper kan sikkert skæres væk så anlægget producerer flere grøntsager og blomster. Det rigtige tidspunkt at gøre dette afhænger af forskellige blomster og grøntsager, men er typisk lige før blomstrer udvikle.

Instruktioner

•Tag bestand af planter i din have, når hver sort blev plantet, og den hastighed, hvormed det udvikler. Dette hjælper dig med at planlægge hvilke planter for at trimme og beskære først. For eksempel, bliver jorden og vin planter såsom agurker, squash og zucchini klar til at beskære før tomater, hvis alle blev plantet på samme tid.

•Klippe ikke-blomstrende blade og stilke i en vekslende mønster på begge sider af anlægget. For eksempel, blade klip på den midterste del på venstre side, så klip højere eller lavere på højre side, forlader knopper intakt.

•Trim blomstrende buske til at forme dem af æstetiske grunde og guide vækst i den ønskede retning, såsom langs et espalier for vin blomster som morgen herligheder.

•Prune død blomst blomstrer og stilke af høstede grøntsager til rute næringsstoffer mod områder af anlægget, der er stadig produktive.

•Trim døde eller døende områder af planten så de solide områder fortsat til at trives.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com