Hvordan til at trimme buske med lyserøde blomster

May 7

Hvordan til at trimme buske med lyserøde blomster

Buske med lyserøde blomster, som Spirea, Daphne og Cistena blomme, tilføje attraktive farve til din landskab i løbet af foråret og forsommeren. Indiancurrant Coralberry og tranebær Cotoneaster har lyserøde blomster så godt. Beskæring denne type af blomstrende Busk er ikke en vanskelig opgave, men den rigtige timing er vigtigt at have masser af blomstrer det følgende år. Trimning af buske årligt holder dem i en ryddelig figur og sunde.

Instruktioner

•Wait til buske til slut blomstrende før du forsøger at beskære dem. Trimme dem efter blomster die giver tid til de nye træ til at vokse, så de kan blomstre igen godt det næste år.

•Trim ca. en tredjedel af de gamle Stokke med sakse helt til jorden. Dette hjælper med at kontrollere formen på busken og tilskynder nye vækst.

•Klippe alt for lange grene, der rækker ud over den naturlige form af busk. Gøre dette én efter én og skære det ned til forskellige længder i indre af bush på knopper eller gren fagforeninger. Dette forhindrer udseendet af en brummer hår klippe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com