Hvordan til at trimme en Bird of Paradise

July 8

Bird of paradise planter er en nem-til-pleje-for tropiske tilføjelse til baggård landskabspleje. Med ret til vanding og gødskning tidsplan, kan nogle arter vokse til at være fuld, frodige buske. De kræver ikke regelmæssig beskæring eller trimning til at forblive raske. I virkeligheden, kan for meget beskæring forhindre planten blomstrer. Du kan dog finde, at du skal fjerne nogle døde blomster eller blade for at holde din fugl af paradis fra at blive for stor. Du kan også skære nogle blomster til at nyde i huset.

Instruktioner

•Tag døde blomster og blade med clippers på en efter behov grundlag. Disse bør klippes ud i bunden. Uden trimning, vil disse stilke forblive på planten; de gør ikke bryde eller falder af deres egen.

•Trim blade omkring ydersiden af anlægget til at reducere størrelsen af bird of paradise. Klip så tæt kan til basen, som du. Dette trin kan gøres, hvis din plante vokser for store og der skal indeholde det lidt.

•Klippe stilke af blomster til at sætte i en vase. Fjern så meget af stokken fra planten som du kan. Derefter trim stilk til den længde du ønsker.

Tips & advarsler

  • Der er flere arter, der er nævnt som en bird of paradise, herunder juncea bird of paradise. Disse instruktioner er til arternes Strelitzia reginae--de mest almindeligt kendt som simpel "bird of paradise."
  • Cut bird of paradise blomster kan vare op til to uger med hver-andre-dag vandskift. Trimme lidt ud af stilk med hver ændring af vand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com