Hvordan til at trimme en grædende blå Atlas

May 27

Hvordan til at trimme en grædende blå Atlas

Den grædende blå atlas cedertræ er en usædvanlig, hængende conifer evergreen, der gør godt i kølige, fugtige klimaer, ifølge Monrovias hjemmeside. Dette træ producerer blade i en havet grønne farve. Som med enhver træ, behov den grædende blå atlas omhyggelig trimning og beskæring at holde modellen sund og forhindre, at planten vokser. Træ-trimning regime bør ske med tilbageholdenhed.

Instruktioner

•Fjern alle beskadigede eller døde lemmer på den grædende blå atlas ved hjælp af din hånd-sakse. Se nøje for enhver døende eller usunde områder og kun trim væk det berørte område. Dette skridt bør tages, når skaden opstår, for at sikre resten af træet forbliver sund.

•Trim lager nye vækst til at holde den blå atlas på samme dimensioner og størrelse. Denne stil af trimning bør kun praktiseres på en veletableret, sund ceder træ. Kig langs de vigtigste grene af den grædende blå atlas og finde det område, hvor nye, lyse vækst har udviklet. Brug din hånd-Sakse til at kvæle væk området. De samme trin kan følges ved skæring "streamers", eller den mindre, grædende grene at falde de vigtigste grene.

•Klippe væk kun en tredjedel af træet eller mindre. Som du beskære væk ny vækst og omforme træet med din sakse, være opmærksom på, at træet kun kan klare en lille mængde af omformningen på én gang. Når omdannelsen hele modellen, skal du sørge for at begrænse trimning af større grene.

Tips & advarsler

  • Trim kun en lille mængde ad gangen. Gå væk fra projektet og vende tilbage senere for at beslutte, om du er tilfreds med det beløb, du trimmet. Du kan aldrig fortryde overdreven trimning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com