Hvordan til at trimme en Hawaiian paraply Bonsai

October 3

Hvordan til at trimme en Hawaiian paraply Bonsai

Hawaiian paraply bonsai tree får sit navn fra sin lille paraply-formede blade og det faktum, at træet har tendens til at vokse ind i en baldakin form ikke i modsætning til det af en paraply. Voksende disse miniature træer kan være meget givende for både erfarne bonsai gartner og nytilkommen. Som med enhver bonsai træ, kan du forme en paraply bonsai vækst og holde anlægget sund gennem korrekt trimning og omhyggelig vedligeholdelse.

Instruktioner

•Undersøg træ nøje for tegn på insekter, brune blade og andre problemer. Beskæring tid er det perfekte tidspunkt at tage et godt kig på Hawaii paraply bonsai og sørg for, at det er sundt.

•Locate nye knopper på hver gren. Opløbet er det sidste blad på stilk af anlægget.

•Snip bud ud med en skarp saks. Sørg for at du får et rent snit. Snip knopper off hver stængel får en selv trim og forhindre bonsai vokser for store eller for hurtigt. Ikke trimme tilbage alle de nye vækst på én gang. Koncentrere sig om én sektion ad gangen og bruge din trimning til at uddanne træet i vækstmønster du ønsker.

•Klippe de nye knopper på højre side af træet samtidigt med at indlevering dem på den venstre side alene, hvis du har brug at udfylde paraply vækst mønster på venstre side af træet. Hvis paraply mønster er sparsommere på højre side af træet, kan du hjælpe, udfylde det ved at trimme knopper til venstre samtidig med at knopper på retten til at vokse. Hawaiian paraply bonsai vil naturligvis vokse ind i en paraply mønster, men du kan styre, hvordan denne paraply spreder sig ved at vælge som knopper til trim.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com