Hvordan til at trimme en Lucky Bamboo plante

July 6

Lucky bamboo menes at bringe held og lykke i livet af anlæggets ejer. Det er ofte givet som gaver til bryllupper, jubilæer og andre særlige begivenheder. Heldig bambus er en stor plante for en person, der er nyt at plante pleje, fordi det er meget svært at dræbe. Selv med de værste pleje, lucky bamboo vil leve for år og år men trimning en lucky bamboo plante regelmæssigt vil holde det fra at blive for tung i toppen og hjælpe det ophold i optimal sundhed.

Instruktioner

•Sterilize din snippers. Rengøre vingerne med en alkohol-dyppet vat.

•Snip væk uønsket blade og udløbere. Lucky bamboo vil fortsætte med at trives og vil danne nye blade og udløbere regelmæssigt. Hvis du ønsker din bambus til at opretholde sit udseende, skal du skære væk noget, der popper op. Bruge disse snippers til at afskære de uønskede stykker omkring 1/4 tommer fra stokken.

•Klippe ned af stokken. Nogle gange din bambus får uregerlige eller meget høj og vil du ønsker at trimme det tilbage til dets oprindelige størrelse. Lucky bamboo kan skære lige igennem stokken og fortsætte med at leve og vokse bagefter. Bestemme, hvor højt din bambus. Medmindre du har stor plante snippers, kan du bruge en kniv til at skære stokken. Sterilisere dit snippers med alkohol først, derefter skæres lige på tværs af stokken.

•Sæt snittet stilk i vand. En af de mest interessante ting om lucky bambus er, at når du skære den i halve, begge stykker vil være i stand til at vokse. At gøre din bambus stykke spire, placere det i vand, så kun spirer røre vandet. Spirer vil danne. Du kan enten plante de nye stykke som sin egen fabrik eller bruge spirer til at gøre mange heldige bambus planter.

•Klippe den heldige bambus til bits. Hvis du ønsker at prøve voksende lucky bamboo lige væk, behøver du ikke at vente på spirer. Opskåret stilk du afbrød og plante det stykke. Det vil tage lang tid, men stykker vil spire i jorden og vokse ind i lucky bamboo.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com