Hvordan til at trimme et frugttræ

August 7

Udtrykket "trimning," når vi taler om et frugttræ, refererer til fjernelse af overskydende vækst til at omforme frugt træets naturlige struktur. Årlige trimning tillader frugttræ at udvikle en produktiv facon og form, så start trimning dine frugttræ, når den er ung til at holde det sundt. Korrekt trimmet frugt træer ikke kun producere bedre kvalitet frugt tidligere i deres liv, men også vil leve længere.

Instruktioner

•Fruit træerne bør beskæres så sent i vinter som muligt for at undgå skade. I vinteren er bladene faldet så strukturen gren af din frugttræ er nemmere at se. Trim let, som du ikke ønsker at indlede en årlig cyklus af overdreven vegetativ vækst med lille frugtproduktion. Ved fastsættelsen af din trimning tidsplan, en god regel at følge er at trimme de seneste blomstrende træer først og den tidligst blomstrende træer sidst. Det er også tilrådeligt at trimme de ældste frugttræer først fordi yngre frugttræer er sårbare og derfor mere modtagelige for vinteren skader.

•Trim din frugt træ for at åbne træ baldakin, hvorved luften og sollys til at flyde gennem træets grene. Luftbevægelse er vigtigt, fordi det tørrer grene og knopper, minimere sygdom og svamp problemer såvel som potentielle infektion. Sollys er vigtigt, fordi det tilskynder blomsterknop udvikling, så frugt at indstille. Selv hvis din frugttræ vokser i fuld sol, god praksis til at trimme dit træ om året så luft og sollys kan nå 12 til 18 inches inde i frugten træ baldakin.

•Når trimning dine frugttræ, dit mål er at udvikle en stærk og sund frugt træ ramme, der vil støtte frugtproduktion. Begynder ved at trimme væk vand-skud og basal suckers. Vand-skud er lange, lige grene der normalt vokse lige op fra den vigtigste ramme for træet. Basal suckers vokse rundt i bunden af træet, fra grundstammen på podede planter. Vand-skud og basal suckers skal være trimmet væk fordi de sap styrken fra frugttræ, hæmme produktionen. Trimme væk en opretstående grene med skarpe vinkler, som kan bryde under tunge frugt belastning. Vælge fire eller fem vigtigste grene, der vises sunde og stærke og fjerne de resterende grene. Hvis du begynde at trimme din frugttræ, når det er unge, bør ikke denne afskaffelse være alt for dramatisk til træet for at håndtere.

•Når trimning dine frugttræ, det er vigtigt at bruge skarpe værktøjer og korrekt trimning metoder så nyligt snitfladen heler hurtigt. En skarp værktøj ikke blot gør trimning lettere men også minimerer mulighed for sygdom, svamp eller potentielle infektioner kan indtaste grenene. Som du trimme din frugttræ, skære flush til den tilstødende gren uden at forlade en stub. Vinkel dit snit, så vandet løber væk fra opløbet. Trim din sidegrene fra undersiden først, så barken ikke rive som grenen falder. Træer har en naturlig healing krave i bunden af hver legemsdel. Det er derfor bedst at trimme din frugttræ korrekt og tillader træet at helbrede sig selv naturligt.

Tips & advarsler

  • Start trimning dine frugttræ, når træet er en ung ungt træ så justeringerne er gradvis.
  • Trimning dine frugttræ bør være en årlig forpligtelse, så træet vil producere kvalitet frugt.
  • Undgå beskæring din frugttræ i varmen sommer, som svækker strukturen roden af træet og afskrækker frugtproduktion.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com