Hvordan til at trimme håret fra en ujævnhederne pensel til at matche en tekstureret loft

March 14

Hvordan til at trimme håret fra en ujævnhederne pensel til at matche en tekstureret loft

Ujævnhederne pensler anvendes til texturering vægge og mindre versioner bruges til pouncing væg stencils. Den mest almindelige brug opstår i forbindelse med anvendelsen af mudder, en blanding af drywall fælles sammensatte eller texturering produkt, hvor mudderet er sprøjtede på væggen vil den spredte pensel. Mange typer af ujævnhederne pensler er tilgængelige, herunder crow's foot tekstur pensler, originale stil stipples og shag ujævnhederne pensler. Hver af disse typer vil skabe en anden stoflige virkning. Tekstur ansøgning eksperter vil også trimme deres ujævnhederne pensler for at skabe en karakteristisk design i mudderet.

Instruktioner

•Soften en ny ujævnhederne børstehoved af iblødsætning børster i varmt vand før du bruger det på et projekt. Teste formen af en pensel på gipsvæg. Tynde ned nogle drywall tekstur og male det på gipsvæg overflade. Dyp penslen i milkshake-tyk blanding og pounce penslen på væggen. Dette er en slapping bevægelse, der splays børste hår og presser penslen afholdt tekstur sammensatte ind i væggen sammensatte således at når du pludselig trækker penslen væk, en blomst-lignende form forbliver. Med en ny pensel, kan figuren ser alt for selv og regelmæssig. En mere tilfældig form er bedre til at skjule afvigelser i forbindelse med texturering.

•Rengør pensel hoved med sæbe og vand og tørre hoved på en klud. Indsæt en dowel i skruestikken og klemme det. Placer ujævnhederne pensel hovedet på dyvel. Dette vil tillade dig at rotere børsten, mens du trimme fibrene.

•Trim børstehår fra en fjerdedel til halv længde af hår til at oprette en tilfældig og shaggy figur. Typisk, vil du ikke ønsker et par lange hår. I stedet trim for at oprette klumper af hår. Når penslen er trimmet på alle sider, teste dens arbejdsindsats igen. I brug, en ujævnhederne pensel er overfaldet, slået og overfaldet, vendte og overfaldes igen før genladning med mudder. Bemærk design pensel gør og lære at trimme problemområder ved at referere hvad pensel gør på drywall i forhold til hvordan du har trimmet den.

Tips & advarsler

  • Pre trimmet pensler sælges i de fleste hjem butikker. Mange tekstur eksperter foretrækker at udvikle deres egen stil ved trimning generiske børster der passer til deres smag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com