Hvordan til at trimme laminat eller trægulv

December 17

Når du lægger ned hårdttræ gulv planker, eller den coatede træmasse gulv planker kendt som laminatgulve, er det vigtigt at du forskyde gulvets sømme under installationen for at få de sturdiest gulvbelægning job. Forskyde planker og passe laminat og hårdttræ gulv planker ind i rum hvor de ikke måske ellers passe ind, skal du trimme gulvbelægning, som du installerer. Du kan bruge en række værktøjer til at trimme laminat og hårdttræ, men et par almindelige få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Lay den første række af laminat eller hårdttræ gulv planker side om side i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Når du kommer til slutningen af den række, hvor du ikke kan passe en anden fuld planke, lå en laminat eller hårdttræ planke oven på den sidste planke i rækken, holde en gulvbelægning spacer mod væggen og skub enden af planken ud at opfylde spacer. Markere sider af planken hvor planken møder kanten af planken nedenfor.

•Lay en lineal på tværs af toppen af et træ planke eller den nederste side af et laminat plankegulv mellem de omhandlede varemærker. Tegne en lige streg på tværs af planken ud mellem de omhandlede varemærker side.

•Klippe gennem planken ud ved hjælp af en rundsav. Videre plank at holde snittet lige klinge af saven langs linjen. Sætte planken på plads i slutningen af rækken.

•Trim den første hårdttræ eller laminat plankegulv for den anden række af gulvbelægning job af cirka 12 inches, selv om de nøjagtige målinger afhænger af fabrikanten anbefalede "stagger" i gulvbelægning sømme. Måle ned i planken på hver kant med et målebånd, mærkning planke på 12 inches, lå linealen mellem mærker og trække en linje på tværs af planken. Skære planke med en rundsav.

•Gentag svimlende processen for den tredje række, denne gang, skære planken ned af 24 inches, hvis du skærer den anden række planke af 12. Bruge samme måling og opskæringsprocessen for at skære planken ud til størrelse. Læg planken ud i starten af den tredje række og gøre dette dit mønster hen over gulvet, skære hver anden og tredje række ned af den anbefalede mængde.

•Klippe omkring forhindringer på gulvet hvor nødvendigt ved hjælp af en jig så. Fastsætte planken ud af obstruktion og tegne en rough guide på planke til at hjælpe i din trimning. Følg det mærke, du har foretaget på planken ud med en stiksav til at skære figuren fra kanten af planken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com