Hvordan til at trykke en køkkenvask afløb til en vigtigste kloak

September 11

Vask afløb, samt vigtigste kloakledninger, er generelt lavet af enten PVC eller ABS plast. Når vasken afløb er blevet installeret, det kører til de vigtigste kloakledning og to er forbundet med en kobling. Koblingen har samme diameter som den vigtigste kloakledning, mens dens side tuden har samme diameter som vasken nedløbsrøret. Koblingen er limet på plads. Når limen er tørret, er det hele joint så stærk som enhver anden del af kloaksystemet.

Instruktioner

•Mark vigtigste kloak linje på det punkt, hvor vasken nedløbsrøret vil være fastgjort, ved hjælp af en tusch. Gøre en anden mark 2 inches langs røret fra den første mark.

•Klippe gennem kloakledning på begge mærker (nedskæringer vil være parallelle med hinanden). Bruge en nedstryger til at gøre cut, eller hvis rummet tillader, en magt så. Fjern eventuelle grater fra de afskårne rørender ved hjælp af en hobbykniv.

•Applicer PVC primer omkring både skære rørender, samt på indersiden af et PVC-kredsløb forbinder kobling (også prime indersiden af den kobling side tud). Vent 30 andenstemmer nemlig primer til tørre.

•Applicer PVC lim til både primer rørender, samt på indersiden af den tilsluttende kobling (ikke prime side tuden endnu). Skubbe koblingen mellem to rørender, sikre side tuden står op og mod vasken nedløbsrøret. Holde den i position i 30 sekunder, så limen kan tørre grundigt.

•Prime slutningen af vasken afløb. Når primeren er tørret, anvende lim til både røret og indersiden slutningen af koblings side tud. Skubbe nedløbsrøret slutningen på tuden og holde det på plads i 30 sekunder.

Tips & advarsler

  • Sink afløb kan have skal skæres, så det kan passe ind i den kobling tud. Hvis dette er tilfældet, skal du fjerne alle grater med en hobbykniv før du anvender primer.
  • Når installation af en ABS forbinder kobling, bruge ABS lim til at knytte den til den vigtigste kloakledning og vasken nedløbsrøret--ingen primer er nødvendig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com