Hvordan til at udarbejde et skab Layout

May 23

Hvordan til at udarbejde et skab Layout

Skabene gemmer mange af vores mest nyttige dagligdags ting som tøj, sko og bånd. Derfor er et skab layout vigtigt, fordi det giver mulighed for lettere adgang til disse elementer. Hvis du udformer en ny skab og ønsker at få mest muligt ud af det, tage tid til at overveje dine planer omhyggeligt. Udarbejde et skab er ikke en videnskab, men der er mange normer og målinger, som omfatter for et succesfuldt design.

Instruktioner

•Tag tøj og alle andre emner ud af skabet og sted dem i organiseret bunker på dit soveværelse gulvet eller i et andet rum der giver masser af plads.

•Measure bunker og få en idé om hvor meget plads hver kræver. Hvis der er store emner vil du gemme, som fans, rygsække og materiel, måle dette så godt. Nedskrive alle målinger på et stykke papir.

•Measure længde, bredde og højde af skab væggene med et bånd måle og skrive disse målinger på ternet papir.

•Draw skab til at skalere på ternet papir ved hjælp af en skala fra én firkant er lig med 6 inches. Bare Følg dine målinger for at tegne til skala skab. Tegne en overhead visning og siden. Lave flere tegninger, en af hver visning på forskellige stykker papir til at afprøve forskellige designideer.

•Divide plads op i områder til hylder og tøj stativer, ved hjælp af dine målinger som en guide. Husk at et stykke tøj tager typisk op tomme skab rod plads. Du kan også beslutte at sætte i dobbelt-stacked stænger at fordoble dit skab rod plads hvis nødvendigt. Stablede stænger hænge på 80 og 40 inches fra gulvet. Typiske hylder er 15 inches fra hinanden og normalt 3 fod bred. Sko cubbie hylder er generelt 8 inches høj og bred.

•Account for alle dine emner i dit design og tweak det efter behov ved at tegne et nyt design på en af dine ekstra til skala toiletter. Færdig design, når du har plads til alt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com