Hvordan til at udbrede Crimson King ahorn

October 2

Crimson King maples, med oprindelse i Norge, er kendt for deres farverige rødbrune blade overalt i sommermånederne, og deres hurtigvoksende karakter. Hvis du har en Crimson King ahorn træ, som du elsker og vil oprette flere planter, er plantemateriale nye planter forholdsvis enkel, hvis tidskrævende. Det tager ahorn stiklinger overalt fra 2 til 6 måneder at fastlægge en anstændig nok rodsystemet for at blive plantet i en gryde til at modne for et år før bliver plantet i jorden. Din tålmodighed vil betale som denne hurtigt voksende træ når endelige højder på 40 til 50 fod, giver tætte løv, der tilbyder fremragende skygge.

Instruktioner

•Vi en 8 - 10 tommers kvist fra din Crimson King ahorn træ i efteråret. Strip gren af enhver grøn vækst.

•Sæt vermiculit til din store storage bin og vand godt. Sætte din kvist i vermiculit, dække det godt med ekstra vermiculit og vandet let en gang mere.

•Sæt storage bin i en mørk køligt i vintermånederne, sikre at vermiculit forbliver fugtig. Den ideelle opbevaringstemperatur er 35-45 grader F.

•Tag din kvist fra opbevaring bin i foråret. Det vil have udviklet en afstumpet hvor det blev skåret fra træet. Brug en hobbykniv til at skære en lille slids i den afstumpede og derefter dyppe kvist i rode hormon.

•Fyld haven pot med pottemuld mix og plante i slutningen af din kvist, der var dyppet i rode hormon ved at begrave det i 2 til 3 inches dybt under jorden. Vand rigeligt og vente på kvist til roden. Når den har forankret, vil det danne grønne blade og etablere over det næste år, før det er klar til at blive plantet i jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com