Hvordan til at udbrede en Evergreen Huckleberry

March 8

Hvordan til at udbrede en Evergreen Huckleberry

Stedsegrønne huckleberry bush når op til 12 fod høj og 10 fod bred, og tolererer en række betingelser, der dræber mange andre planter. Denne busk tåler høje salt områder og faktisk trives i skyggen, hvilket forklarer, hvorfor det er mest almindeligt forekommende langs Stillehavets kyst i de Forenede Stater og i tætbefolkede træbevoksede områder. Frø af huckleberry ikke let spire, så hvis du har en huckleberry og du vil producere en anden, din bedste chance er at tage hårdttræ stiklinger og støtte deres rode bestræbelser.

Instruktioner

•Grab et 6 - til 8-tommer stilken af de stedsegrønne busk i mid-for sent sommer, når anlægget er blomstrende og sund. Vælg en frempind, der er mindst så tyk som en blyant.

•Klippe stammer fra bush med en 45-graders vinkel med skarpe, rene sakse. Bush genindvinder hurtigt fra dette omhyggeligt lavet klippe.

•Træk off nogen blade eller kviste fra nederst halvdel af opskæring du tog. Dyp bunden tomme af opskæring for vinklet enden i pulveriseret rode hormon. Forsigtigt trykke off overskydende pulver. Angiv skæring på et fugtigt stykke køkkenrulle.

•Fyld et 6 - til 8-tommer plantning pot med hurtig-afløb sure pottemuld. Vand jorden grundigt indtil overskydende vand løber fra drænhuller i puljen.

•Stick en blyant ind i midten af jorden for at skabe et lille hul til opskæring. Placere skære cut-side ned i jorden, begravet 3 til 4 inches dyb i pottemuld.

•Opbevar den plantet skæring ved rumtemperatur--generelt 65 til 75 grader Fahrenheit--i et område, hvor den kan modtage tre til fire timer af filtreret sollys dagligt. Huckleberry vil trives i disse for det meste skyggefulde forhold.

•Kapacitet skæring når som helst de øverste 1-2 inches af jord føler tør at røre ved. Skæring vil skabe nye rødder inden for seks til otte uger efter plantning.

•Transplant den unge huckleberry til et område af haven, modtager kun to til tre timers direkte lys hver dag. Transplantation så længe der er mindst seks uger tilbage før den sidste frost dato for din område; ellers holde voksende busk indendørs indtil frosten er gået det følgende forår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com