Hvordan til at udbrede Goji Berry planter fra stiklinger

March 7

Hvordan til at udbrede Goji Berry planter fra stiklinger

Goji bær er handelsbetegnelsen for en plante, der er horticulturally kendt som wolf berry (Lycium barbarum), medlem af natskyggefamilien. Goji bær vokser på en løvfældende busk, der når 8 fod i højde med en 13-fod spredning og blomstrer fra juni til Augus. Goji bær har en lille lakrids smag når den er moden, som er det eneste tidspunkt de skal spises, advarer planter til en fremtid. Goji berry planter er nemme at formere fra frø og stiklinger. Tage din stiklinger i juli eller August.

Instruktioner

•Klippe et stykke af goji bær gren fra den aktuelle års vækst, trækker det udad og derefter kraftigt ned, tager nogle af de ældre bark med det. Dette er kendt som en "hæl skæring."

•Trim filial til 6 inches lang. Det bør have mindst to blade på spidsen.

•Kombiner lige dele af sphagnum sphagnum og vermiculit i en stor børnehave pot og tilsæt vand, omrøring, indtil blandingen er helt vådt. Lad det dræne fuldstændigt. SCOOP jorden i en mindre plantning gryde og brug en blyant til at stikke en 2-tomme-dybe hul på mellemlang og plantning.

•Fjern alle blade fra skæring med undtagelse af to på spidsen. Dyp krænger slutningen af opskæring i rode hormon og derefter placere den i den forberedte hul i plantning medium. Pack jord omkring goji skæring. Tåge med vand fra en plante dug flaske.

•Sæt håndværk pinde i jorden, jævnt fordelt rundt i kanten af potten. De bør omfatte højere end skæring. Placer en plastikpose over puljen, justere plast, således at håndværk sticks holde det væk fra skæring. Gøre to eller tre små slidser i posen til at tillade luft at cirkulere.

•Indstil sække opskæring i et område, der modtager lys, men ikke direkte sol, og stadig er mellem 65 og 75 grader Fahrenheit. Tjek den plantning medium dagligt. Hvis det begynder at tørre, tåge let med vand. Du vil vide, at din skæring har rødder når en lys slæbebåd på det møder modstand. Fjerne det fra posen på tidspunktet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com