Hvordan til at udbrede Goji Berry planter

February 19

Hvordan til at udbrede Goji Berry planter

Goji bær anlægget, også kaldet wolfberry eller Bukketorn, er en flavorful berry busk almindeligt anvendt i østlige medicin. Anlægget er en staude, hvilket betyder, at det fortsat vil vokse til mere end to sæsoner uden at behøve genbeplantning. Frugterne af goji planten er på størrelse med en drue og indeholder flere antioxidanter. Voksende goji fra set vil ikke producere planter tro mod forælder, så den bedste måde at formere planten er gennem stiklinger.

Instruktioner

•Wait til efteråret eller vinteren til at tage din stiklinger, efter bladene falde og anlægget går ind i vækstdvale.

•Vælg en skyde hvorfra du kan tage din skæring. Vælge en skyder, der er svært at bøje og er en del af det aktuelle års vækst. Cut de sidste 6 inches off i slutningen af skuddet med en skarp kniv.

•Fyld en plantning pot med lige dele groft sand og sphagnum. Dette vil tjene som din sterile vækstmedium.

•DIP snit slutningen af opskæring i rode hormon og Ryst forsigtigt for at fjerne ekstra pulver. Indsæt 1/3 af skæring, skåret ende først, i medium. Vand medium indtil det udligner.

•Dæk skæring med en plastik pose og sæt den i et varmt, solrigt værelse direkte lys. Kontrollere medium dagligt for at sikre det er stadig fugtig. Vand medium, hvis det bliver tørt.

Anslag dysefastgørelsen slæbebåd på skæring efter tre uger. Hvis du møder modstand, har den forankret. Hvis ikke, overlade det til en anden uge og tjek det en gang om ugen, indtil du møder modstand.

•Fyld en større plantning pot med almindelig pottemuld. Bruge en hånd spade til at grave opskæring ud af rode medium, pas på ikke for at skære alle nye rødder. Grave et hul i den stor nok til de nye rødder pottemuld. Sænke opskæring i pottemuld og fast jord omkring basen. Vand indtil jorden afregner og placere puljen i en solrig vindue. Holde goji planten inde indtil sidst frost i foråret passerer, så du kan transplantation det til din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com