Hvordan til at udbrede gurkemeje

May 14

Gurkemeje er ikke en afgrøde, mener mange hjem gartnere, men det er en fin plante til at prøve, hvis du føler dig eventyrlysten. Ligesom de fleste krydderier er friske gurkemeje rod meget anderledes end den tørret pulver i smag og anvendelse. Den friske rod kan være svært at købe og på bedste ret dyrt, så lære at udbrede gurkemeje er en god investering for kokke, der ligesom plantens smag.

Instruktioner

•Opret en passende voksende miljø for gurkemeje. Gurkemeje har brug for 8-10 måneder til at modne, og kan ikke tåle temperaturer under 65 grader Fahrenheit. I de fleste områder af USA (haven zoner køligere end 7b) betyder dette at du kan kun vokse gurkemeje indendørs, eller eventuelt i et opvarmet drivhus.

•Purchase frisk gurkemeje jordstængler fra en købmand eller online. Disse er de samme friske rødder, der er solgt og bruges til madlavning. Vælg rødder med knopper på siderne om muligt.

•Separat rhizom i enkelte fingre. Plante hver finger omkring 2 inches dybt i en lavvandet gryde fyldt med godt afdrypning jord, såsom pottemuld blandet med vermiculit eller sand.

•Hold jorden fugtig, men ikke våd. Kigge efter skud i omkring to måneder. Efter gurkemeje rødder spire, holde dem i delvis sol, og du er velkommen til at tage dem udendørs under samme betingelser på varme dage.

•Dig op gurkemeje jordstængler efter 8-10 måneder til brug, når stænglerne af planten begynder at tørre ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com