Hvordan til at udtrække en brudt borehoved

May 25

Hvordan til at udtrække en brudt borehoved

Projektet vil store og derefter pludselig, eller anden grund din drill bit bryder ud ret i hvad du arbejder på. I modsætning til en fast bolt eller skrue har ikke en brudt borehoved et hoved på det stikker ud for dig at få fat i. Fjerne din bit, vil du nødt til at vurdere situationen og finde ud af den bedste teknik til at bruge til at få denne brudt stykke metal ud.

Instruktioner

•Grab slutningen af drill bit med et sæt af vice greb. Lås vice greb ned sikkert og træne borehoved ved at dreje det frem og tilbage mens du trækker.

•Anvend en skrue emhætte, også kendt som en bolt emhætte. En skrue extractor ligner en tilspidset borehoved med firkantet spids. Bor en igangsætter hul i den knækkede ende af drill bit, så hammer i skrue emhætte. Når emhætte er kilet fast n den knækkede bore bit, få fat i det og vride det ud ved hjælp af vice greb.

•Sæt en skive over hullet, hvor den knækkede bore bit er. Hvis det er lidt under overfladen, beat skive i forsigtigt med en bold peen hammer indtil indersiden af vaskemaskinen er rørende brudt bot. Brug wire svejser til at svejse skive til brudt bit. Derefter svejse en møtrik til vaskemaskinen. Bruge en topnøgle til Drej møtrikken og uddrag den brudte borehoved.

•Tag vare med den brudte bore lidt i det til en lokal maskine butik eller Find en, der vil komme til dig og uddrag den brudte borehoved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com