Hvordan til at vælge de rigtige farver til Roller Meshing Faux maleri

October 19

Hvordan til at vælge de rigtige farver til Roller Meshing Faux maleri

Valse meshing faux maleri er en to-trins dekorativ maling teknik giver dimension og farve til en ensfarvet overflade. Vælge de rigtige farver til teknikken, der er kritiske for et vellykket projekt. Picking de forkerte farver kan give dine vægge udseendet af forældede, 80 ' erne faux maleri. Rullens mesh maleri er ideel til såvel moderne som Old World interiør design stilarter.

Instruktioner

•Vælg en enkelt farve fra en maling strip. Gå op eller ned maling strip og vælge en anden farve en til to nuancer lysere eller mørkere. En tredje farve på den samme farve stribe kan også tilføjes til projektets faux finish for ekstra dimension.

•Practice teknik. Male basecoat farve, den mørkeste farve på maling-striben på et stykke pap ved hjælp af en mini roller. Lad det tørre. Anvende paint til roller mesh male værktøjet ved hjælp af den anden farve valgt fra maling strip. Roll på pap praksis stykke. Ikke overlap områder. Lad det tørre. Tilføje den tredje eller letteste, farve på praksis-plade med værktøjet maske roller. Øv teknikken præcis hvordan du planlægger at male din væg.

•Look i farver på forskellige tidspunkter af dagen, herunder tidlig morgen, eftermiddag og aften. Bruge forskellige typer af lys, herunder naturligt sollys og kunstlys fra nærliggende lamper. Inspicere farver for at sikre de er fryd for øjet. Hvis en kontrast af farver er for skarpt, fortsat praksis med forskellige farver på karton. Ellers tag roll mesh projekt direkte til væggen. Gør ikke nogen ændringer i farve eller teknik, når du anvender den endelige finish.

Tips & advarsler

  • Køb prøve dåser af maling, når du foretager praksis bestyrelser. Altid lige ned din maling opskrift ved oprettelse af bestyrelser for at sikre, at du kan kopiere finish på væggen.
  • Gipsvæg eller endda træ gøre ekstra stor praksis stykker.
  • Gøre flere forskellige farvekombinationer, og bede om input fra nære venner og familiemedlemmer.
  • Matche op maling strips til varer i rum, hvis du er usikker på hvor de skal gå med projektet maling farvepaletten. Vælg en farve, der matcher smide puder, gardiner eller et maleri i rummet. Bladre gennem blade til ekstra farve inspiration.
  • Forstå, at ved hjælp af rullen maling teknik vil tilføje en lille mængde af tekstur til din væg overflade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com