Hvordan til at vælge en injektionsmørtel farve til flisegulv

September 9

Hvordan til at vælge en injektionsmørtel farve til flisegulv

Picking den rigtige injektionsmørtel farve til din flise kan være forvirrende og frustrerende, hvis du ikke ved, hvad du leder efter. Farven på injektionsmørtel bør blande ind og supplere flisen. Injektionsmørtel farven bør ikke overvælde flisen. Husk, at målet er at fremhæve flisen. Flisen er jo, hvad har du brugt flere penge og tid på at vælge, ikke injektionsmørtel. En undtagelse til denne regel gælder, hvis du ønsker et skakternet look til din flise. Ellers bør injektionsmørtel være en neutral farve til neutral-farvede fliser og en mørkere farve for mørkere farvede fliser.

Instruktioner

•Til neutral fliser, samle et par prøve diagrammer af neutral-farvet injektionsmørtel. Sted prøver ud for fliserne og se hvilke injektionsmørtel blander og forsvinder bedst.

•Brug sort eller mørk grå injektionsmørtel til sorte eller mørke fliser.

•Brug grå injektionsmørtel til cool-farvede fliser. Afhængigt af skyggen af din flise, bruge lys-mørk-farvet grå injektionsmørtel.

•Brug brun injektionsmørtel til varme farver fliser. Afhængigt af skyggen af din flise, bruge lys-mørk-farvet brun injektionsmørtel.

•Brug enten grå eller brune injektionsmørtel med fliser, der har både varme og kølige farver. Hvis du vil fremhæve de kølige farver, skal du bruge grå-farvet injektionsmørtel. Hvis du vil fremhæve de varme farver, skal du bruge brown-farvet injektionsmørtel. Det er nyttigt at have et par prøver af injektionsmørtel til at sammenligne mod flisen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com