Hvordan til at vælge farver, når du maler en to-etagers Great værelse

May 11

Når du vælger maling til en to-etagers great værelse, skal du vide, hvordan du kan gøre farve arbejde for din store rum. Farver kan bruges til at "krympe" rummet og gøre en to-etagers værelse synes mere hyggeligt.

Instruktioner

•Consider en mørk skygge af maling til loft, såsom brun, mørk blå eller mørk grøn. Ifølge "stil i hjemmet," anbefales det at bruge en mørkere farve på loftet til at gøre det synes mindre, således at gøre lokalet mere hyggeligt. Jo mørkere farve, jo lavere loft vil synes.

•Look for en tan eller medium blød grå farve til væggene til at give en følelse af varme. Sandet eller karamel nuancer vil også have denne virkning.

•Look for en anden mørk kontrasterende farve at male fra toppen af væggene ned en fod fra loftet. Denne bred stribe rundt om toppen af rummet vil give en illusion af at sænke loftet. For at fremme illusionen, skal du bruge denne samme farve i en stribe i bunden af væggene rundt i hele lokalet. Dette vil have effekt af komprimering rummet.

Tips & advarsler

  • Anvende en speciel maleteknik som sponging eller skyer på dit loft. Ifølge "House maleri Tutorials," vil dette skabe en illusion af loftet bliver tættere, end det er i virkeligheden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com