Hvordan til at vælge hvilken farve oplader plader til brug

March 26

Stedet for at bruge traditionelle sted måtter til accent dit bord, bør du overveje oplader plader. Oplader plader er en fantastisk måde at tilføje nogle stil og et stænk af farve til din borddækning og kan bruges til særlige lejligheder eller endda på daglig basis. Der er en række forskellige farver og stilarter at vælge imellem, når de beslutter på opladeren plader til din tabel. Ved at følge nogle enkle tommelfingerregler, bør du kunne nemt vælge den bedste form for plade til din spise plads og lejlighed.

Instruktioner

•Consider farven på dine retter, når du vælger din oplader plade som du gerne vil opladere være supplerende. Hvis du har neutral-farvede plader, er himlen din grænse, da en eventuel farvede oplader vil øge det. Hvis du har farvet retter, Vælg kontrast farvet opladere til at forbedre udseendet; for eksempel vil en safir blå oplader forbedre en bleg blå plade. For en endnu federe look, vælge oplader plader på den modsatte ende af farvespektret som gule plader med lilla opladere.

•Vælge en charger af tilsvarende kvalitet til din plade type. Hvis du bruger opladeren med din fine Kina, vil så du ønsker en porcelæn oplader til at gå med det. Fancy sterling sølv eller platin opladere samt krystal og glas vil parre godt med fancy Kina retter. På den anden side, hvis du bruger opladere med enkle, dagligdags plates, vil mindre fancy opladere passe dig bedre. Mange gange plade sæt såsom dem, der sælges på Bed, Bath og videre vil have plade opladere. Hvis din parabol type er solgt på Bed, Bath and Beyond, overveje at besøge butikken for at tjekke sine valg.

•Vælg et mønster, der passer til din plade type. Hvis dine plader har farverige dekorative mønstre på dem, vil du ønsker en almindelig-farvet oplader, så din tabel indstillingen ikke ser alt for travlt. Ligeledes hvis du plader har en enkel konstruktion med små detaljer, kan du ønsker en oplader med en mere levende mønster for at forbedre farven på din tallerken og gøre det pop.

•Decorate for helligdage ved hjælp af din farvede plade opladere. Hvis du er vært for en julemiddag, hvorfor ikke købe rød - og grøn-farvet opladere? Du kan skifte opladere ved hjælp af røde og grønne i en vekslende mønster. For Thanksgiving overveje opladere i mørke brune, rust, brændte gule, grønne og orange. Derudover bruge rød og blå opladere til accent dit fjerde juli bord.

•Dress op din daglige tabel for en elegant aften ved at vælge guld-, metallisk- eller sort-farvede opladere til accent dit romantiske bord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com