Hvordan til at vælte en mursten pejs

March 26

Hvordan til at vælte en mursten pejs

At fjerne en gammel mursten pejs bliver nødvendigt, når strukturen kræver større renoveringer eller boligejer ikke længere ønsker pejsen. At fjerne en pejs skaber mere plads i et hjem og åbner udsmykning muligheder. I de fleste hjem er pejse unødvendig til alt andet end æstetisk værdi. Banke ned pejsen er ikke så skræmmende, som det lyder, men det indebærer en masse fysisk arbejde.

Instruktioner

•Fjern alle møbler og usikret elementer fra rummet. Hvis varerne ikke er flytbare, flytte dem som langt fra pejs som muligt.

•Sæt plader af krydsfiner på gulvet rundt hele ildstedet til at beskytte gulvet fra faldende klodser og stærkt slibende murværk støv.

•Lay tarps over eksponerede gulv og møbler.

•Sæt en murværk kolde mejsel eller en murværk cape mejsel på en øverste hjørne mørtel joint strike og pejs med en sværvægter murværk hammer. Flytte den kolde mejsel langs mørtel fælles og slå med hammer, indtil en mursten løsner. Mørtel omgiver mursten på sider, bund og top, så denne proces vil medføre flisning mørtel væk fra alle de mursten, der udgør pejsen. Det er vigtigt at begynde på den øverste hjørne af pejsen og arbejde din vej på tværs af og ned til gulvet til at undgå at have mursten strukturere crash og ødelægge gulvet.

•Tag mursten pejs og flytte til mørtel linjen i den næste klods. Fortsætte med at flytte den kolde mejsel langs linjerne mørtel, slående med en hammer og fjerne mursten én efter én, indtil ingen klodser tilbage.

•Klippe rundt brændkammer med en bajonetsav udstyret med en hårdmetal murværk klinge indtil brændkammeret er gratis. Fjerne brændkammeret. Du vil have et stort hul gennem væggen og en manglende del af gulvbelægning. Hvis du genopbygning, væg og gulv, frame områder med 2 x 4 tømmer, tilføje drywall til vægge og negle på plads. Lægge krydsfiner på gulvene og søm det i forud for æglæggende den overflade gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Konsultere en bygningsingeniør forud for at fjerne en pejs for at afgøre, om mursten er også en bærende væg.
  • Bære en støvmaske, beskyttelsesbriller og handsker, når du fjerner mursten pejs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com