Hvordan til at vande haven med kalium Afkalkningsanlæg

June 6

Vandblødgøringsapparater bruge enten natriumchlorid eller kaliumchlorid til at fjerne mineraler fra hårdt vand. Fordi de forlader meget lidt spor af natrium eller kalium bag, det er OK at vand en have med blødgjort vand, men du sandsynligvis ønsker ikke at spilde at vand. Vanding din have med blødgjort vand betyder du nødt til at køre skyllemiddel oftere, koster penge for kaliumchlorid og køre op din vandregning, hvis du bruger kommunale vand. I stedet kan du omgå din afkalker, når vanding din have.

Instruktioner

•Locate bypass ventil på bagsiden af din afkalker. De fleste blødgørere har en af disse ventiler, typisk lavet af plastik og omkring otte inches i længden. Det er beliggende nær toppen af skyllemiddel og løber parallelt med gulvet. I VVS-rør går gennem denne ventil, før de når skyllemiddel.

•Skub knop, der flytter ventil til at omgå skyllemiddel. Det kan være en anden farve end knop på anden siden, eller det kan være mærket "omgå." Nogle ventiler er alle én farve og er ikke mærket, men hvis du har kørt skyllemiddel, ventilknop, der er i øjeblikket skubbet i holder vandet løber gennem skyllemiddel. Skubbe anden siden hen til omgå skyllemiddel.

Gendanne afkalker til regelmæssig brug når du er færdig med vanding i haven ved at skubbe i den modsatte side af ventilen.

•Opkald din blikkenslager, hvis denne metode er ubelejligt. Kan du bruge blødt vand i huset mens vanding i haven, for eksempel, men du vil ikke kunne, hvis du har skyllemiddel på bypass. Du også kan have din sprinkler, sat på en timer til at køre, når ikke du er hjemme og ikke er i stand til at omgå skyllemiddel. Din blikkenslager kan være i stand til at installere en slange hagesmæk foran skyllemiddel, så uden for vandet aldrig går gennem dette apparat. Hvis du ikke har endnu haft afkalker installeret, kan teknikeren kunne gøre dette på installationstidspunktet.

Tips & advarsler

  • Ikke decharge skyllemiddel spildevand fra regenereringsprocessen direkte ind i haven, da det kan have en negativ effekt på planter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com